Profil

Kreativka i mlada mama Sandra Kosović

Bajkovite sobe napravljene baš za vaše klince

Ona je jedna jako kreativna majka. Sve je krenulo kada je odlučila opremiti sobu svoje djece. Napravila je to s puno ljubavi i strasti, a kada je shvatila da je taj zadatak dosta uspješno realizirala, spontani hobi pretvorio se u pravi posao. Danas je Sandra Kosović ponosna vlasnica brenda simpatičnog imena Pinky Kiky.

– Izrađujem kompletan asortiman za opremanje dječjeg interijera: posteljine, drvene svjetiljke, vješalice, ogledala, kuće za lutke, zidne dekoracije i igračke, a imam ozbiljan plan da uskoro počnem izrađivati i namještaj. Naravno, to će biti namještaj za naše najmlađe i najslađe – smije se Sandra.
Dodaje kako joj je ideja bila na jednom mjestu ponuditi potencijalnim kupcima sve što im je potrebno za uređenje i opremanje sobe njihova mališana, a da je pritom sve, od namještaja do sitnica, stilski usklađeno.

Brend naziva Pinky Kiky nudi kompletan asortiman za opremanje dječjih interijera

Sigurno i lijepo

– Moje klijentice mahom su žene i majke koje uživaju u svojoj djeci i žele im pružiti sve što mogu. Većinom se radi po narudžbi, a boje i dimenzije su usklađene s bojom zida ili već postojećim namještajem. Važno je napraviti dobru, dječju priču – objašnjava Sandra i dodaje kako je primijetila po sebi, ali i po svojim klijenticama da tijekom opremanja carstva svojih mališana prvenstveno žele namjestiti njihov ambijent da bude siguran, funkcionalan, ali i lijep.

Sandra ručno izrađuje igračke, drvene svjetiljke, kuće za lutke, posteljinu te druge dekoracije

Osjećaj za detalje

– Glavni je problem što ponuda u Hrvatskoj nije baš bogata, a uvoz iz stranih zemalja je provjereno skup – tvrdi Sandra koja se u svojem radu vodi mišlju da su djeca najdivniji stanovnici naše planete i stoga zaslužuju isto takav najdivniji mogući prostor za boravak i igru.
– Volim reći kako pod motom ‘Proživi svoje djetinjstvo sa stilom’ ispunjavam želje i potrebe malenih i očekivanja velikih. Bez obzira na to što mi ponekad mislili o tome, djeca jako dobro znaju što je lijepo i imaju izrađen osjećaj za detalje. Vjerujem da vole bajkovite sobe, ali da primijete nesklad i neukus – priča mama kreativka.
Ako vam se sviđa ovo što vidite na stranici, posjetite adresu pinkykiky.com i saznajte iz prve ruke što sve Sandra još izrađuje. Možda vam se nešto od ponuđenog svidi za vašeg klinca ili klincezu.

Možete je posjetiti i na Facebooku: Pinky Kiky i Pinky Kiky Kinderzimmer Design

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 08:14