top 5

Kreativka Ivana Pavlović: Obožava sukulente i imam ih puno, ali bez ovih pet stvari ne može

 Darko Tomaš/CROPIX
Ivana Pavlović osnivačica je zagrebačkog brenda Zmajevna koji postoji već više od deset godina

Ručno izrađuje unikatne ruksake od platna i eko kože. Njezini radovi pršte kreativnim rješenjima i nose ih sve generacije. Inspiraciju, kaže, pronalazi u svakodnevnom životu i geometriji, a u svom radu posebnu pažnju posvećuje kvaliteti izrade koja joj je uvijek prioritet. Osim kao kreatorica, Ivana je poznata i kao organizatorica sajma kreativnosti MADE BY: koji se dva puta godišnje održava u Zagrebu i okuplja tridesetak izlagača ručno rađenih proizvoda iz Hrvatske i regije. Sajam će se održati 12. i 13. lipnja u Novinarskom domu u Zagrebu pa svakako svratite i kupite originalan poklon za sebe ili nekog koga volite, te na taj način podržite rad malih proizvođača. Sigurni smo da ćete tamo pronaći nešto za sebe i sebi drage osobe.Mi smo Ivanu, pak, zamolili da nam iz svoga doma izdvojiti pet omiljenih predmeta. Evo što je odabrala i zašto...

image
Darko Tomaš/CROPIX

1. KOFER

Mali kofer također sam pronašla na Hreliću. Obožavam stare kofere i imam već pravu zbirku. Kuda god putujem, u njemu nosim papire i blagajnu Zmajevne pa je postao moj kofer srećonoša.

image
Darko Tomaš/CROPIX

2. SLIKA

Sliku sam dobila na poklon od moje drage prijateljice, akademske slikarice Daniele Pal Bučan prije 15 godina i od tada je na zidu svakoag stana u kojem sam živjela. Ima posebno živu vibraciju koja me uvijek veseli.

image
Darko Tomaš/CROPIX

3. CVIJET

Općenito volim cvijeće, ali najviše sukulente. Ljubav prema njima se pojavila prošle godine i od tada sam ih nabavila velik broj. Svakodnevno pratim njihove potrebe i rast, cvjetanje, a ovaj mi je najdraži baš zbog svoje kompaktne forme.

image
Darko Tomaš/CROPIX

4. OVCA

Ovca je jedan od najdražih poklona koje sam dobila. Nju je napravila moja sestra Silvija za moj rođendan. U horoskopu sam Ovan pa kroz tu simboliku i moje najdraže boje ona predstavlja mene.

image
Darko Tomaš/CROPIX

5. ŠALICA

Moja najdraža keramička šalica iz koje svako jutro pijem kavu i baš u njoj ima poseban okus. Kupljena je na Hreliću i draga mi je zbog svog oblika i tople crvene boje.

Više na: Facebooku @zmajevna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:26