The Bura Store

Kreativni posteri tvog ljubimca: Posteri iz novog brenda s lokacije stradale u potresu

 Neja Markičević/Cropix
Dobre vijesti stižu nam iz Ilice 33, gdje su mladi poduzetnici, Ivana, Ina, Katarina i Sven, pokrenuli posao usred pandemije

U Ilici 33, točnije na urušenom tavanu višestambene zgrade u samom centru Zagreba, koji je teško stradao u potresu, a u međuvremenu postao jedna od najljepših terasa u gradu, događaju se pozitivne stvari.

Naime, četvero mladih poduzetnika i ljubitelja životinja Ivana, Ina, Katarina i Sven, upravo je na toj istoj terasi, o čijoj ste spontanoj prenamjeni već mogli čitati u Nekretninama, dobilo ideju za novi poduzetnički pothvat, koji je ugledao svjetlo dana tik prije drugog lockdowna. Riječ je o novoosnovanoj tvrtki The Bura Store, u čijem se webshopu mogu kupiti personalizirani i kreativni posteri ljubimaca. Sam ured, dakako, smjestili su ni manje, ni više nego u Ilici 33.

image
Četvero mladih poduzetnika i ljubitelja životinja Ivana, Ina, Katarina i Sven

Zanimljivo je spomenuti kako tvrtka nosi naziv po kujici Buri, mješanki koja je i sama udomljena te posljednjih godina uživa u sigurnom i toplom domu, ali i na terasi, odnosno uredu.

- Buru smo našli prije tri godine na cesti u dosta lošem stanju. Trebala je ostati kod mene samo par dana na čuvanju, ali zaljubila sam se na prvi pogled i udomila je. Od prvog dana je krenula sa mnom i u ured tako da već tri godine "radi" kao Junior Happiness Manager i najomiljenija je kolegica svima u uredu. Radne navike joj nisu strane i baš zato smo se odlučili da Bura bude neslužbeni CEO i da webshop nosi njezino ime - kaže Ivana Rakamarić, direktorica tvrtke.

image
Tavan u Ilici 33 u Zagrebu
Neja Markičević/Cropix

Svaki mjesec udružuju se s azilom ili udrugom za pomoć životinjama kojima doniraju 10 posto od svake narudžbe

image
Neja Markičević/Cropix
image
Neja Markičević/Cropix

Otkriva kako se ideja o webshopu javila jedne ljetne večeri na terasi dok je s Katarinom ispijala čašu vina u društvu Bure, razgovarajući o budućnosti koja ih čeka.

- Sve je nekako imalo smisla i odlučile smo pokušati. Odmah smo znale da nam treba pojačanje i u projekt su ušli Ina i Sven. Nakon nekoliko mjeseci istraživanja i pripreme, webshop je krajem studenoga bio spreman i krenuli smo u ovu avanturu. Prvi dojmovi su odlični, narudžbe su krenule, a posteri super izgledaju. Sljedeći korak nam je otvaranje prema tržištu EU, a nadamo se jednoga dana i šire - dodaje.

image
Neja Markičević/Cropix

Većina izloženih proizvoda dostupna je u različitim izvedbama, bojama, materijalima i dimenzijama

image
Neja Markičević/Cropix

Budući da The Bura Store tim smatra da svaki ljubimac zaslužuje svoju priču i svoj trajni dom, svaki će se mjesec udružiti s jednim azilom ili udrugom za pomoć životinjama te pomoći s udomljavanjem putem svoje stranice Podrži/Udomi. Također, od svake narudžbe 10 posto će donirati azilu ili udruzi s kojom rade taj mjesec.

Više na www.theburastore.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:43