Dizajnholik

Krevet Kona inspiriran Japanom

 Ferm LIVING

Jeste li čuli za tvrtku Ferm LIVING? Tvrtku je 2005. godine pokrenula Trine Anderson, nakon što na tržištu nije uspjela pronaći zidnu tapetu koja bi odgovarala njezinom i ukusu njezinog muža pa je odlučila izraditi svoju. Dizajnerica je osmislila 10 različitih varijanti, no kako si nije mogla priuštiti izradu svih 10 modela, odlučila se na izradu jedne tapete s kojom je “rođen” Ferm LIVING.

image
Ferm LIVING

image
Krevet je pogodan za postavljanje uz lijevi ili desni ugao.
Ferm LIVING

Trine se ponosi činjenicom da brend reflektira vrijednosti kojima se ponosi, a kao glavnu ambiciju ističe inspiriranje ljudi da kreiraju vlastiti prostor tako da se u njemu osjećaju ugodno. Brend je poznat po suradnji s umjetnicima diljem svijeta, spajajući tako skandinavski način razmišljanja s globalnim vještinama i tradicijama. Svoju odgovornost prema zajednici i prirodi shvaćaju vrlo ozbiljno, a isto očekuju i od svojih partnera.

image
Ferm LIVING

image
Materijal: lakirani furnir hrasta, MDP (iveral), dimenzije: 207 x 65 x 97 cm
Ferm LIVING

Ferm LIVING u svojoj ponudi ima kolekcije namještaja, rasvjete i sitnica za dom, a nama je posebnu pažnju privukao krevet Kona inspiriran japanskim namještajem i modernim načinom života i sjedenja na podu. Ime Kona dolazi od japanske riječi za kut. Krevet ima nisko uzglavlje i povišeni panel idealan za odmor tijekom dana.

image
Ferm LIVING

image
Odgovara madracu dimenzija 90 x 200 cm.
Ferm LIVING

image
Ferm LIVING

Ovaj krevet predstavlja skulpturalni dodatak svakom domu i ležaj koji uvijek dobro dođe kada dolaze gosti, a odnedavno je dostupan u zagrebačkoj trgovini Dizajnholik.

Više na: www.dizajnholik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:45