DANI ARHITEKTURE U SARAJEVU

Kuhinjska miješalica iz koje teče gazirana voda

Tvrtka Grohe predstavila inovacije

U povodu Dana arhitekture koji su se održali u Sarajevu, njemačka tvrtka Grohe, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, upriličila je gala event za arhitekte na kojem je predstavila proizvodne novitete i inteligentne tehnologije i inovacije zahvaljujući kojima nastavlja osvajati tržište.

Grohe Blue Professional miješalica bila je najveća atrakcija na Danima arhitekture u Sarajevu

Pažnja prisutnih uglavnom je bila usmjerena na Grohe Blue Professional kuhinjsku miješalicu, koja radi kao standardna miješalica, no nudi i dodatnu pogodnost isporuke filtrirane, ohlađene i gazirane vode. Voda tretirana filtrom Grohe daje profinjeniji i intenzivniji okus, a budući da se kamenac uklanja iz vode, ona je idealna za kućanske uređaje kao što su čajnik, kuhalo za jaja, uređaji za kavu i glačala. Tijekom gala večeri miješalica je prezentirana i kroz izradu raznih osvježavajućih koktela.

Predstavljena je i linija Essence, novouvedena i prva keramiča linija Grohe koja uključuje cjelokupni asortiman, od umivaonika i WC-a do samostojećih kadi - savršena je za one koji žele kućni spa stil kupaonice. Dizajn linije odiše minimalizmom čije su glavne značajke intuitivno rukovanje i jednostavno postavljanje proizvoda. Kao ikona elegancije i preciznosti, odvažna i redizajnirana Atrio kolekcija keramike ide korak dalje u raznolikosti dizajna i personalizaciji proizvoda u kupaonici, nudeći arhitektima, dizajnerima i kupcima mogućnost stvaranja vlastitih individualnih slavina. U ovoj kolekciji kupci mogu birati između deset boja i mogućnosti završne obrade i tipova ručki, koje pritom mogu biti opremljene različitim dodacima kao što su crno-bijeli mramor i crno-bijelo staklo.

Za više informacija posjetite www.grohe.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 09:44