Uradi sam

Kultni Ikein ormar od svijetlog bora: Ovo je naš izbor najljepše hakiranih IVAR ormara

IKEA Ivar ormarić

Ikein IVAR ormar jednostavnog je dizajna, što ga čini idealnim za transformiranje i personalizaciju

Nije neka novost da obožavamo pronalaziti poznate Ikeine komade namještaja transformirane i obogaćene, i u sasvim novom ruhu. Od polica i ladičara do stolova i ormarića gotovo da ne postoji komad namještaja koji nije dobio novi dizajn, a od svih do sada objavljenih Ikea hackova, element IVAR (450 kn) izrađen od svijetlog bora nam je najdraži.

image
IKEA

Danas vam donosimo naš izbor najboljih i najzgodnijih IVAR hakova koje možete i sami isprobati.

image
Bethany Nauert

1. Pretvorite ga u prozračnu sobnu pregradu

Studio apartmani ili drugi otvoreni tlocrti mogu imati koristi od ovakve male podjele prostora. Ovdje IVAR postaje funkcionalni "zid" koji propušta dovoljno svjetla do ostatka eklektičnog prostora u potkrovlju.

image
Karen Palmer

2. Dodajte detalje drva u obliku žlijeba

Moderan dekor od drveta u obliku žljebova lagano se može napraviti - i nema bolje osnove od IVAR ormarića s ravnim prednjim dijelom. Ovdje je Becca dodala mjedene nožice kako bi se ormar malo podigla, a koristila je poluokrugle lajsne od borovine za izradu ovog uzorka na vratima. Slatka ružičasta boja čini izgleda super nježnim.

image
Anna-Vera Piendl

3. Napravite minimalistički geometrijski dizajn

Cool geometrijski dizajn na vratima ovih IVAR ormarića izrađen je metalik brončane trake! Postavljanjem ormarića zajedno i dizajn koji obuhvaća oba stvoren je izgled jedinstvene jedinica. Autorica projekta, Anna-Vera, također je dodala noge sa zlatnom kapom.

image

N M,

4. Izradite retro barski ormarić

Dizajnerica interijera Melanie pričvrstila je zakrivljene komade MDF-a na vrata ovog IVAR ormarića prije nego što ga je obojila u vintage menta zelenu boju. Zatim je dodala zlatne ručke i noge, plus police za stakleno posuđe iznutra.

image
Catarina El Dana

5. Napravite kredencu za blagovaonicu

Dva IVAR ormarića jedan pored drugog točne su prave veličine za kredencu u blagovaonici. credenza. Katarina je napravila svoje tako što ih je obojila u tamnoplavu boju i dodala zlatne noge. Rezultat je pristupačna kredenca koja nudi tone prostora za pohranu.

image
Megan Bell

6. Postavite trstiku na vrata.

Opsesija pletenom trstikom i dalje ne jenjava, ali gotovi komadi mogu biti skupi. Megan Bell željeni je izgled postigla postavljanjem trake od trske na vrata svojih IVAR ormarića. Bojenjem okvira u bijelo i dodavanje zlatnih nogu učinila je izgled potpuno svježim.

image
IKEA

7. Pretvorite ormariće u zidnu umjetnost

Pokušajte oslikati mural preko IVAR ormarića za pohranu. Još bolje? Montirajte ormariće izravno na zid za jedinstven izgled i uštedite si prostor na podu.

image
Emma Jane Palin

8. Dajte vratima ormarića rebrasti izgled

Ovdje je Emma svom IVAR ormaru dala trendi rebrasti izgled i u prirodnoj boji drva. Dakako, ako vašem stilu uređenja više odgovara boja, obojite ga.

image
Renovation living

9. Pretvorite ga u kupaonski ormar

Uz rezove napravljene za odvod, umivaonik na vrhu i novu koraljnu boju, ormar je potpuno neprepoznatljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:39