Tihi luksuz

Kupaonica Gwyneth Paltrow ima fantastične pločice sa zapanjujućim detaljem! Sjajan spoj modernog i antiknog

 FOTOGRAFIJA: PROFIMEDIA /
Elegantni tuš Gwyneth Paltrow ima savršen spoj modernog i tradicionalnog dizajna, a mi vam otkrivamo zašto funkcionira

Gwyneth Paltrow poznata je po tome što svom besprijekornom ukusu koji utjelovljuje trend ‘tihog luksuza‘, a njena kupaonica svakako to i dokazuje. U Instagram videu za promidžbu novog Goop šampona i regeneratora Shinebath, Gwyneth Paltrow vodi gledatelje pod tuš kako bi pokazala kako točno proizvodi djeluju. I premda cijenimo demonstraciju pranja kose, bezvremenski dizajn njezine tuš kabine posebno nam je privukao pažnju.

Video glumica započinje pogledom izvan tuša. Zatim ulazi u tuš i pokazuje policu s izborom odabranih proizvoda pažljivo izloženih. Tuš je opremljen mat crnom kupaonskom galanterijom, od ručki do glave tuša. Kamera se zatim pomiče prema gore i otkriva elegantni bijelo-sivi mramorni strop.

Jedan detalj ističe se povrh svih ostalih: pločice starinskog izgleda. Crno-bijele pločice jedinstvene su i oslikane su u tradicionalnom marokanskom stilu. Rubovi ovih četvrtastih pločica su neglazirani i stvaraju poseban vintage izgled.

Čiste linije i staklo tuša u kombinaciji s rustikalnim pločicama s uzorkom znači da glumičin tuš bez problema spaja starinsko i moderno.

Izgled je toliko ikoničan da će glumičin tuš vjerojatno potaknuti novi trend pločica s uzorkom.

Kako biste stvorili sličan izgled koji je istodobno suvremen i ugodan miješajte vintage s modernim namještajem. Razmislite o vintage stolcima, vazama s buvljaka i materijalima koji s vremenom patiniraju i stare, pričajući jedinstvene priče o ljudima koji žive u prostoru.

Usredotočujući se na spoj starog i novog, možete bez napora stvoriti elegantan prostor koji je uistinu bezvremenski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:37