Pogledajte video!

Kupila je derutnu kuću, svi su je uvjeravali da je napravila pogrešku života: Sad kad ju je sredila, zavide joj...

 Youtube/Printscreen/House & Home

Stambeno pitanje sigurno je jedna od kompleksnijih odluka u životu. Otkuda mi novac za stan, hoću li moći plaćati kredit redovno svaki mjesec, kupiti novogradnju ili starogradnju...? I tako još puno, puno važnih pitanja koje svatko mora postaviti samom sebi.

U posljednje vrijeme često smo donosili priče o ljudima koji su se odlučili kupiti oronule, trošne objekte i obnoviti ih tako da postanu njihov dom iz snova. Ova priča koju vam sada pričamo isto je jedna od njih. Naime, jedna je žena odlučila riješiti konačno svoje stambeno pitanje i odlučila se za kupnju stare, derutne kuće. I dok su je mnogi pritom uvjeravali da je donijela pogrešnu odluku, ona se nije dala pokolebati. Imala je jasnu viziju što želi učiniti sa svojim novim domom i kako će on u konačnici izgledati.

image
Youtube/Printscreen/House & Home

Naravno, renoviranje kuće nije nimalo lak proces. On zahtjeva puno živaca, vremena i onda još više živaca. No, većina ljudi koji su prošli ovu avanturu slažu se da, unatoč svim mukama, trud se na kraju isplati, a to je dokazala i ova gospođa.

-Od stare trošne kuće stvorila sam pravi, ugodan, udoban i funkcionalan dom koji sada ima lijepu spavaću sobu, dnevni boravak, sobicu za dijete...- nabraja sretna gospođa koja je, kaže, posebno ponosna na to što u svom domu ima i genijalnu terasu na kojoj provodi slobodno vrijeme i puni baterije za nove radne pobjede.

Otkrila je i da je uspjela urediti svoj novi dom za 18.000 dolara.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:03