GLAMBULANCE

Kupila je staro vozilo hitne pomoći za 2700 eura, a onda je potrošila još 2350 eura da ga oboji u ružičasto. Pogledajte za što ga koristi!

 JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/

Britanka Kirsty Martin postala je viralna na TikToku nakon što je pokazala kako je transformirala vozilo hitne pomoći u kozmetički salon na kotačima! Njezin "Glambulance" tako je postao prvi britanski kozmetički salon otvoren u nekadašnjem vozilu hitne pomoći.

@theglambulance ? Oh so Glamorous ? Thank you to all of you for supporting us so much in our first year of business. We couldn‘t be happier ☀️ We still have some events to go this year and if you are wondering we are available to book over the autumn/winter months too. ? Glamb team #theglambulance #exambulance #beautyonwheels #glittervan #kentbeauty #canterburybeauty #mobilebeauty ♬ Come Check This - FETISH
image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/
image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/

Naime, nakon deset godina iskustva u industriji ljepote Kirsty je poželjela ponuditi "mobilnu stanicu" za tretmane obrva i trepavica, a zatim je, zapravo neplanirano, na Marketplaceu na Facebooku kupila staro, korišteno vozilo hitne medicinske pomoći.

"Kad sam tražila svoje mjesto za posao, znala sam da želim vozilo kako bih mogla putovati, ali ono koje je dovoljno veliko da se u njemu može stajati. Nisam posebno tražila vozilo hitne pomoći, ali kad sam ih ugledala, apsolutno mi se svidio", rekla je Kirsty jednom prilikom za AbsolutelyBusiness.com.

image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/
image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/
image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/

Platila ih je 2300 funti (oko 2700 eura), zatim je izdvojila još 2000 funti (oko 2350 eura) kako bi ih obojila u ružičasto, dok je još 400 funti (oko 470 eura) potrošila na željenu grafiku. Onda se "bacila" na glavni izazov - uređenje interijera, u čemu joj je pomogla i obitelj. Sve su zajedno skinuli te izveli elektroniku i obloge, a onda su pozvali profesionalce koji su se pobrinuli za vodoinstalacije i prostor za sjedenje.

image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/
image
JAM PRESS/JAM PRESS/PROFIMEDIA/
@theglambulance ? Reintroducing ‘ The Glambulance ‘ for all of my new followers ??‍♀️ ? An ex ambulance turned mobile beauty van. Available for all types of events. I bought this van in 2020 and launched the business in 2022 after a long refurb. Hope you love it as much as I do ?? www glambulancekent.co.uk ? Based in Kent #beautyvan #beauty #exambulance #vanconversion #mobilebeauty #beautykent ♬ Perfect (Exceeder) - Mason & Princess Superstar

Rezultat je jedinstveni mobilni salon nazvan "Glambulance" koji na TikToku ima 878.000 pregleda. Procjenjuje se da je Kirsty potrošila ukupno 10.000 funti (oko 11.750 eura) na kombi i cijelo preuređenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:14