I bogati plaču

Kupio je luksuzan penthouse na 60. katu zgrade i očekivao predivan pogled u svako doba dana, a kad ono...

 TikTok/Screenshot/nychighlife

Imati vlastiti stan ili bilo kakvu nekretninu danas je velika stvar. Da ne govorimo o luksuznim stanovima i kućama o kojima većina ljudi može samo sanjati. Penthausi su posebno skupi i mogu si ih priuštiti samo najbogatiji. Ovakve nekretnine obično se prostiru na velikoj kvadraturi, uglavnom na krovovima zgrada s povišenim terasama.

Oni koji kupe takav stan znaju da će najljepši pogled dobiti s terase s koje se cijeli grad vidi kao na dlanu. I to očito bude presudni adut za kupnju baš te nekretnine. Ovo su razlozi kojima se jedan Tiktoker poslužio kada je kupio preskupi penthouse na 60. katu višekatnice u New Yorku.

Iako je, kao i većina, očekivao da će pogled s njegovog prozora ili terase biti čist, jasan i živopisan, uključujući i dnevne zalaske sunca, muškarac je pokazao da je situacija potpuno drugačija. U videu koji je objavio na svom NYC High life accountu pokazao je da umjesto živopisnih zalazaka sunca iz svog luksuznog stana svakodnevno ima mutan pogled, prenosi srecna.republika.rs. Čovjek je rano ujutro, ali i popodne hodao do prozora kako bi pokazao ljudima da nije sve onako kako se čini.

Neki od komentara pratitelja bili su: "Jao ti...problemi milijardera...", "Čovjek je dao 4 milijuna dolara za stan, ali 20 dolara za božićno drvce"...itd.

Mnogi su mu rekli da mu zavide na domu, rekavši da takvi stanovi pružaju pravi mir i privatnost, dok su se drugi složili da je stan depresivan te da bi imali tremu zbog visine i otvaranja prozora. Tiktoker je pokazao da ima dana kada se pruža prekrasan pogled na grad, pogotovo kada se oblaci raziđu i vrijeme je lijepo.

U drugim je objavama pokazao da mu dugo treba da se liftom spusti u prizemlje i da je to samo "putovanje" za sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 04:54