Tip-Top ARM kuhinja

Kutna kuhinja izrađena po mjeri u kojoj priprema hrane i kolača postaje zabavnije i udobnije!

 Luka Gerlanc/CROPIX
ARM kuhinje po mjeri dugi niz godina prilagođavaju se željama kupaca i zadovoljavaju potrebe modernog življenja

Tvrtka ARM predstavlja modernu i funkcionalnu kutnu kuhinju dimenzija 260 x 270 cm. Unutrašnji elementi rađeni su od iverala - bijeli mat te su zahvalni za održavanje. Fronte gornjih elemenata rađene su od medijapana bojanog u mint zelenu boju i sadrže Tip-on sustav za otvaranje na dodir i zatvaranje laganim pritiskom. Otvorena polica ispod gornjih elemenata i dio predviđen za ugradbene pećnice izrađene su od iverala Halifax Hrast Tabacco. Fronte donjih elemenata, pak, izrađene su od iverala visoki sjaj (bijela), a umjesto ručkica tu su aluminijski C profili te ladice sa soft close sustavom za tiho i lagano zatvaranje. Radna ploča je 38 mm debljine - visoki sjaj (bijela).

image
Luka Gerlanc/CROPIX
image
Luka Gerlanc/CROPIX

Kuhinja ima predviđen prostor za ugradbene pećnice, perilicu, sudoper i ploču za kuhanje, a donji kutni element daje dodatnu mogućnost iskorištavanja prostora za pohranu i uredno skladištenje.

image
Luka Gerlanc/CROPIX

ARM kuhinje po mjeri dugi niz godina prilagođavaju se željama kupaca i zadovoljavaju potrebe modernog življenja. Izradu vaše idealne ARM kuhinje po mjeri zatražite u INCENTAR salonu u Zadru ili na www.incentar.com!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:09