Vrt, balkon i terasa

Ležerna tropska atmosfera za vaš eksterijer

 

Čak i ako ne živite u tropskim krajevima, svom vanjskom prostoru uvijek možete dati malo ležernog tropskog dekora, bez obzira da li se radi o terasi, vrtu ili balkonu. Danas smo za vas pripremili najbolje ideje uočene na Pinterestu, koje možete i sami isprobati.

Neutralni tropski eksterijeri

Tropski ugođaj na svom balkonu, terasi ili vrtu možete stvoriti na dva načina. Jedan je odabirom neutralnih elemenata i boja, koje izvrsno pristaju uz bujnu tropsku floru i fauna jer stvaraju zanimljiv kontrast. Osim toga, neutralne nijanse ne zagrijavaju previše površine i reflektiraju sunčevu svjetlost. Odabirom potpuno bijelog dekora jednostavno možete stvoriti ležernu atmosferu, a za što vam je potreban namještaj od ratana, par svjetiljki, ukrasne košare i šeširići koje ćete objesiti na zid. Također, možete objesiti ležaljke i dodati lampione koji će prostor ispuniti blagim sjajem noću.

Šareni tropski eksterijeri

Jarke boje i boho stil također mogu biti dobra opcija za kreiranje tropskog ambijenta, pa ako više volite žarke boje slobodno ih koristite. Možete odabrati neutralni namještaj od ratana i upotpuniti ga šarenim jastucima i sagovima. Također, nemojte zaboraviti dodati što više tropskih biljaka u egzotičnim posudama, šarenog flaminga za tradicionalni tropski ugođaj, pa čak i mozaik pločice za upečatljiv izgled.

Izvor: digsdigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:49