Za one s istančanim smislom za stil

LG Artcool Stylist Inverter V

Dizajnerski klima-uređaj dostupan u Hrvatskoj

LG-ev klima-uređaj ARTCOOL Stylist Inverter V, koji postavlja nove standarde u pogledu performansi i dizajna, predstavljen je nedavno na Fashion Weeku Zagreb.

Dobitnik nagrada za dizajn iF i red dot, ovaj premium model je jedinstvenog kvadratnog oblika, donosi suptilno LED osvjetljenje te značajku 3-way Soft Airflow za ravnomjerno i prirodno ispuštanje zraka u tri smjera. Zahvaljujući naprednoj LG-evoj tehnologiji Inverter V, LG Stylist osigurava učinkovit, gotovo nečujan rad te uštedu energije. Tu je i okrugli daljinski upravljač sa zaslonom osjetljivim na dodir za brzo i lako prilagođavanje postavki sustava te boje i svjetline LED prstena.

Činjenicu da su ljudi diljem svijeta u potrazi za savršenom ravnotežom između stila i performansi kućanskih aparata potvrdila je popularna dizajnerica interijera Mirjana Mikulec te dodala: „Zato su proizvođači, kako bi privukli sve izbirljivije i zahtjevnije potrošače, morali poboljšati svoje proizvode na ova oba područja. LG je tvrtka koja je pokazala izvrsnu sposobnost usklađivanja forme i funkcije, a LG Stylist je klima-uređaj koji će zasigurno impresionirati potrošače s istančanim smislom za stil“.

Tanji 25 mm od svog prethodnika, modela ARTCOOL Gallery, LG Stylist savršeno se uklapa u bilo koje unutarnje uređenje uz svoj moderan, ujedno i klasičan te minimalistički izgled inspiriran prirodom, a dostupan je u svim većim prodavaonicama klima-uređaja u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.999 kuna.

Više na: www.lg.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:02