Inovativna tehnologija i dizajn

LG OLED televizori: inovativni i lijepi dodatak svakog doma

Kupnja novog televizora nije mala stvar pa su česte nedoumice pri odabiru tehnologije ili konkretnog modela. Danas je televizor postao istinsko središte zabave u domu, ali i važan ukras interijera. S obzirom na to da, osim naprednih tehničkih karakteristika, upravo dizajn igra veliku ulogu kod odluke o kupnji, LG-evi novi OLED televizori jako uspješno objedinjuju obje komponente.

Osim inovativnih tehnologija zaslužnih za najkvalitetniji prikaz slike te lako povezivanje s drugim uređajima, LG OLED TV-i nude intuitivno sučelje, jednostavno rukovanje i bezbroj dodatnih aplikacija te sadržaja. Time ovi televizori postaju jednakopravni članovi digitalnog ekosustava modernog korisnika ili obitelji.

S time se slažu i brojni stručnjaci pa su tako primjerice LG-evi OLED modeli SIGNATURE G6 te E6 dobitnici prestižnih nagrada: CES-ove ‘Best of Innovations’, odnosno one za dizajn Red Dot ‘Best of the Best’.

Upravo su G6 i E6 prvi LG-evi televizori koji imaju jedinstveni dizajn Picture-On-Glass s ultratankim OLED panelom od 2,57n mm, pozadinom od prozirnog stakla i sustavom soundbar zvučnika u podnožju koji usmjeravaju zvuk prema naprijed. Ovaj jedinstveni dizajn, kojim zadovoljavaju estetiku jednostavnog i minimalističkog stila, omogućava upravo OLED tehnologija, a može ih se promatrati i kao moderno umjetničko djelo, prikladno za najmodernije, ali i klasične interijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:25