Novi hrvatski brend

Little Miss Puu

Drvene kocke za prve početke

Little Miss Puu ime je novog i nadasve zanimljivog hrvatskog brenda. Pod tim imenom skrivaju se odlični personalizirani proizvodi za djecu i odrasle izrađeni od drva i idealni za učenje i stvaranje prvih uspomena.

Drvene kocke ovog brenda osmišljene za prve početke nastale su kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece. Drvo kao glavni nositelj ovih proizvoda, kako kažu u Little Miss Puu, najbolje sažima najljepše uspomene. Dostupne su na Facebook profilu Little Miss Puu, a njihova idejna začetnica nudi mogućnost personaliziranja ne samo njih nego i drugih artikala ovog brenda kao što su razni odjevni predmeti, pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Little Miss Puu proizvodi ekološki su orijentirani, a izborom drva od lipe te netretiranjem drva kemikalijama, prilagođeni su i najmanjim uzrastima.

Little Miss Puu kocke pričopričalice dostupne su u tri verzije i dvije dimenzije. Veličine osam i devet centimetara, ove kocke mogu ispričati tri različite priče u kojima upravo vi, vaša djeca i vaši najmiliji postajete glavni likovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:40