ShoeBeDo

Ljetni modeli za sve prilike: Sandale i japanke koje ćemo nositi ovog ljeta

Summer mix
 ShoeBeDo
Za modele koji odlično izgledaju i bez filtera – zavirite u ShoeBeDo izloge

Osim ''najtoplijeg'', ljeto zasigurno nosi titulu i ''najfotogeničnijeg'' doba godine. U svemu vidimo dobar Instagram kadar; bilo da se radi o prvom ulasku u more, ispijanju omiljenog ljetnog napitka na vrućim gradskim asfaltima ili ležerni(ji)m scenama u uredu. Sve to dobra je kulisa za pokazati i pomno odabrane modne kombinacije; opušteni i lagani stylinzi prizivaju na još opuštenije i laganije modele na nogama, a pravilo u njihovoj kombinaciji je da pravila nema. Jednostavno, svaki dobar par sandala, japanki i natikača ide uz baš svaki prozračni kombinezon, lepršavu haljinu i kupaći kostim. Da ova tri najpopularnija ljetna modela obuće ne ostavljaju prostor nijednom četvrtom modelu, dobro znaju neki od najpopularnijih brendova u ShoeBeDo dućanima.

image
Adidas
ShoeBeDo

image
Art
ShoeBeDo

image
Desigual
ShoeBeDo

image
Havaianas
ShoeBeDo

image
Pepe Jeans
ShoeBeDo

image
Puma
ShoeBeDo

I ove sezone, tu je kultni Pepe Jeans model natikača, po čijim se bojama ''ravnaju'' mnogi ljetni stylinzi na popularnoj špici. Jednako prepoznatljiv je i adidasov model, čije prugice u kombinaciji s preplanulim tenom tradicionalno, iz godine u godinu, zavladaju društvenim mrežama. 'Nogu uz nogu' adidasovim modelima, ove sezone su i Desigual i Puma, dok u kategoriji japanki tron i dalje čvrsto drže najpopularnije (i najšarenije) japanke na svijetu - one modnog brenda Havaianas. Za coolerski mood pobrinuo se brend koji mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta ima posebno među surferima koji dobro znaju što je udobnost – Reef. Za nešto mirnije uživanje u moru i suncu, tu je Crocs, koji se pobrinuo da se njegovi obožavatelji ne osjećaju samo udobno, nego i jako trendi. A za sve one koji su još uvijek dežurni u uredima, Art, Skechers i Replay predstavili su modele sandala koje će se savršeno uklopiti u svaku ljetnu i ležerniju poslovnu kombinaciju.

image
Reef
ShoeBeDo

image
Skechers
ShoeBeDo

image
Summer mix
ShoeBeDo

No prije nego li odete na plažu, špicu ili među radne kolege, za svoj idealni ljetni par, koji izgleda odlično čak i bez popularnih filtera, posjetite novi ShoeBeDo webshop www.shoebedo.com, koji će vas svojom ponudom i popustima oduševiti ugodnije i od najfinijeg osvježavajućeg ljetnog koktela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:37