VRHUNSKI PROIZVODI

Ljetni popusti u zagrebačkoj trgovini Modus: Što je sve sniženo? Ovo je naših šest favorita

 Muuto
Određeni artikli poznatih proizvođača dostupni su po sniženim cijenama (od 25% do 50%) do 31. kolovoza 2021

Učinite svakodnevni život manje običnim kroz suptilne, ali učinkovite promjene dizajnerskim predmetima koji se pojavljuju u vašem domu. Ne mora to biti ništa vizualno ludo i nametljivo, poželjan je jednostavan i prijateljski dizajn koji će vam izmamiti osmijeh na lice.

Upravo bezvremenske i suvremene proizvode za vaš dom na ljetnom popustu nudi zagrebačka trgovina Modus Design Shop. Određeni artikli poznatih proizvođača: Muuto, Woud, Alessi, Stelton, BagSac, Kristina Dam, Vicara, Soff Nagel, dostupni su vam po sniženim cijenama (od 25% do 50%) do 31. kolovoza 2021. Naš savjet je, ne čekajte zadnji tren, jer najbolje stvari brzo odu.

Što je sve sniženo? U nastavku vam donosimo naših šest favorita.

image
Muuto

Stropna lampa E27 koja spaja ideje industrijskog dizajna i skandinavske jednostavnosti. Sa svojom golom LED žaruljom i elegantnim silikonskim gumenim materijalom, dizajn čini jednostavan, ali je osebujan dodatak svakom prostoru.

image
Muuto

Svjetiljku E27 možete koristiti samostalno ili u skupinama u bilo kojoj prostoriji doma, radnog mjesta, restorana...

image
Muuto

Svjetiljka Ambit bezvremenska je i suvremena. Dizajn potpisuje TAF Studio iz Stockholma, a unosi tihu skandinavsku perspektivu i svjetlo u prostor. Njezin jednostavan oblik definiran je suptilnim detaljima i profinjenim linijama.

image
Muuto

Around Coffee Table dizajnera Thomasa Bentzena kombinira bezvremensko drvo u prepoznatljivoj skandinavskoj maniri.

image
PETRA BINDEL

Inspiriran svakodnevnim životnim zahtjevima, Loft Chair, stolac dizajnera Thomasa Bentzena predstavlja pošten dizajn i vrhunsku kvalitetu.

image
PETRA BINDEL

Restore košara finskog dizajnera Mike Tolvanena donosi nove perspektive u prostore za pohranu kroz inovativni materijal i suvremenu paletu boja. Košara je čvrsta i vrlo funkcionalna te se može koristiti za smještaj različitih stvarčica.

image
Kristina Dam

Skulpturalna vaza Dual dizajnerice Kristine Dame ne može proći nezamijećeno u prostoru. Izrađena je od debljeg puhanog stakla u elegantnoj pješčanoj boji. Dualna funkcija omogućuje korištenje s obije strane.

Ostale proizvode na popustu potražite u trgovini na adresi Tkalčićeva 48 u Zagrebu ili posjetite njihovu službenu stranicu - www.modusdesignshop.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:57