NOVOST U ARENA CENTRU

Ljubitelji stvari 'made in Croatia' uživat će u pop up storeu Deez Produkta

Posjetite prostor domaćih dizajnera: Pop up store brenda Deez Produkt otvoren u Arena centru

U zagrebačkom Arena centru otvoren je pop up store domaćeg dizajnerskog brenda Deez Produkt. Tako svi ljubitelji lijepih stvari s potpisom “made in Croatia” mogu u posebno dizajniranom prostoru od 40 kvadrata ekskluzivno pogledati sve proizvode Deez Produkta, koji prvi puta otvaraju svoje prodajno mjesto.

Otvorivši prodajni prostor ekipa Deez Produkta dobila je priliku pokazati cjelokupni asortiman

- Posljednjih godinu dana, od kad smo proširili asortiman i izašli s većim komadima namještaja, poput blagovaonskog stola Orbis, police Komodula i vješalice Woodway, svakodnevno imamo upite gdje se naši proizvodi mogu vidjeti. Web shop je savršeno funkcionirao što se tiče home accessoriesa i manjih komada namještaja, ali ove veće i, naravno, skuplje, kupci prvenstveno žele vidjeti.




Iako smo usredotočene na širenje partnerske mreže i dosta naših proizvoda može se vidjeti i u drugim gradovima, to su uvijek samo dijelovi asortimana.

Od prije nekoliko dana prisutni smo u Dubrovniku, u koncept storyju Kawa, a i u Zagrebu smo odlučile otvoriti pop up store, kako bismo pokazale sav svoj asortiman - objašnjavaju Ivana Zovko i Maša Simetić koje stoje iza ovog brenda i dodaju kako su u pop up storeu posebnu pažnju stavili na manje detalje interijera i božićne poklone.



- Dodatno smo izradili desetak novih proizvoda kako bismo kupcima pružili što veću mogućnost odabira. Namještaj se također može kupiti u Areni, ali dostava istoga ide našom kurirskom službom idući dan ili ovisno o raspoloživosti u tom trenutku - kažu. Pop up store Deez Produkta bit će otvoren do 1.1.2019. i s njim želimo približiti brend kupcima, kao i omogućiti da sve naše proizvode vide na jednome mjestu.

Budući da smo mi mladi hrvatski brend, mnogi naši pratitelji i simpatizeri bili su iznenađeni činjenicom da su proizvodi Deez Produkta isključivo hrvatski proizvodi (od ideje do same proizvodnje). Jedan od naših osnovnih ciljeva, osim promocije samog branda Deez Produkt, jest podići svijest o hrvatskom proizvodu - zaključuju.

Foto: Ivana Nobilo/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:44