OBJEKT ŽUDNJE

Ljuljačka Ibis

Udobno se zavalite i potpuno se opustite

Zavaliti se u ogromnu ljuljačku, maštati o svim lijepim trenucima koji su vam se dogodili ovog ljeta ili pak smišljati neke nove avanture... Ima li boljeg načina za opuštanje? Krenuli smo u potragu za idealnim komadom u kojem bismo mogli maštati, i pronašli vrlo elegantan primjerak.

Dizajner Raimonds Cirulis iz studija Maffam osmislio je pomalo dramatičnu ljuljačku izrađenu od crnih magmatskih bazaltnih vlakana i prirodne smole. On je ujedno i prva osoba na svijetu koja je taj vulkanski materijal odlučila iskoristiti za izradu namještaja i tvrdi da korisnika štiti od svih štetnih zračenja poput ultraljubičastog, elektromagnetskog ili radiološkog.

Vizualno nježna konstrukcija ljuljačke djeluje poput ljuske ili pak čipke, a osmišljena je kao mjesto za opuštanje udvoje ili pak za povlačenje na meditaciju u osami. Na vrhu ljuljačke je konop pomoću kojeg ju je lako objesiti u interijeru ili pak eksterijeru, jer je vrlo otporna na sve vremenske prilike. Više saznajte na službenim stranicama studija Maffam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:32