BOŽIĆ 2017

Love by Qushin, blagdanski jastuci za vaše čupavce

 

Svoje božićne jastuke za čupavce, Rocky i Snow Garden, osnivačica brenda Qushin Iva Goluža ovih je blagdana nadopunila kolekcijom za dom i osobnu uporabu Love by Qushin, a od svakog prodanog proizvoda s prepoznatljivim crvenim logom i bijelim psićem donira 5 kuna Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo.

Danas ću vam ispričati jednu priču... Ovo je Lota, plaha ljepotica predivnih blagih očiju. Gledajući je ovako, svatko bi rekao jedan lijepi pas na mekanom toplom Qushinu kojem ništa ne fali u tom malom psećem životu. Ali, kako to obično biva, iza Lote je tužna priča i njen život nije uvijek bio ovakav... ☹ Lota je pas koja ne tako davno nije imala ni svoj dom, ni svog čovjeka, a kamoli svoj jastuk. Usamljeno je lutala plažom u Pakoštanima od ručnika do ručnika tražeći pažnju i nježni dodir čovjeka što je vrlo često završavalo ružnim riječima i tjeranjem Lote s plaže. Sve su to svakodnevno gledali Petra i David, prekrasni mladi par iz Zagreba. Što se ljetovanje bližilo kraju, to su oni bili zabrinutiji. Što će biti s Lotom?! Zadnjeg dana ljetovanja, pala je odluka; Lota ide za Zagreb I tako je Lota danas jedan sretan pas. Živi u Zagrebu, ima svoju zdjelicu, svoj jastuk, svoje ljude i njihovu ljubav, ali što je najbitnije, Petra i David će zauvijek imati njenu ljubav Prosinac je kažu svi najljepši mjesec u godini. Učinite ga i vi nekome najljepšim . . #qushin #lovebyqushin #ljubav #udomi #bozic #samoljubav #ljubavseljubavljuvraca #dog #ilovemydog #doglife #homedecor #interiordesign #photooftheday #lifestyle

A post shared by Qushin® (@qushin_) on

Uz božićnu kolekciju Qushina, Qushinetta i Qushina 2Go koji dolaze u dvije varijante, crvenoj sa zvjezdicama (Rocky) i sivoj s borovima (Snow Garden) te mekanim dekicama s printom zvijezda i šapica, ove je sezone odlučila osmisliti kolekciju Love by Qushin u kojoj su proizvodi za sve one koji žele ukrasiti svoje domove ili poželjeti sretne blagdane prijateljima i obitelji, a pritom pomoći napuštenim psima i macama.

Više na www.qushin.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 10:55