MANIFESTACIJA DVORIŠTA

Luda zabava ovog ljeta, zavirite u - dvorišta!

Od petka 13. pa sve do 22. srpnja Zagrepčani i gosti uživat će u manifestaciji Dvorišta. Događanje je to koje već petu godinu pruža mogućnost da se zaviri u divna gornjogradska skrivena dvorišta i terase te glavni grad doživi na malo drugačiji način. Posjetitelje čeka i puno zabave jer se u dvorištima mogu okrijepiti, ali i uživati uz prvorazredne glazbene izvođače

Dvorišta i ovog ljeta pričaju priče o Zagrebu kakvog još niste doživjeli Tijekom deset nezaboravnih dana posjetitelji imaju jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada nekih od najljepših zagrebačkih palača i doživjeti čarobne ambijente ovih jedinstvenih gornjogradskih prostora. No čeka ih tu i puno dobre urbane zabave, jer se u dvorištima mogu osvježiti slasnim zalogajima, osvježavajućim gutljajima i dobro se zabaviti uz prvorazredne glazbene izvođače i žive svirke od jazza i klasike do popa.

“Pravo urbano cool događanje s dušom” i “Projekt kakav Zagreb još nije imao” samo su neki od superlativa koji otpočetka prate ovu manifestaciju. A o atraktivnosti i uspjehu manifestacije puno govore i dvije prestižne nagrade za najkreativniji i najinovativniji projekt u hrvatskom turizmu. “Dvorišta” nude niz dobrih razloga za uživanje u ljepotama Zagreba i njegova Gornjeg grada. Zbog svega toga i ovog ljeta zakačite se za – “Dvorišta”!

Više o dgađanjima na: Facebook @dvorista.in i službenoj stranici: www.dvorista.in

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:32