TREND U UREĐENJU KUPAONICE

Luksuzne drvene kade pravi su hit u svijetu, a u nastavku pogledajte kako izgledaju!

Ako svoju kupaonicu želite opremiti ovakvom kadom, za to ćete morati izdvojiti popriličnu svotu novca!

Iako je studio NK Woodworking & Design, inače u vlasništvu dizajnera Nathie Katzoffa, prvenstveno poznat po njihovim kružnim drvenim stubama, i drugi predmeti počeli su polako dobivati na popularnosti. Tako danas ovaj dizajnerski studio izrađuje drvene kade koje oduševljavaju svojim luksuznim dizajnom i postaju sve popularnije među obožavateljima dizajnerskih komada namještaja.

Kako prenosi Bored Panda, kade su napravljene od održivog tvrdog drveta i savršeno se uklapaju u gotovo svaki stil uređenja kupaonice. Katzoff je, naime, u potpunosti usavršio posebnu tehniku izrade kade neobičnog oblika i luksuznog izgleda. Njegove metode pomažu da voda u drvenim kadama ostane što duže topla nego što je to slučaj s kadama drugih modernih materijala.

- Svaka nova kada je u potpunosti različita od one prethodne, a završni izgled prvenstveno ovisi o složenosti samog postupka, ali i kvaliteti materijala koji koristimo. Nekada je potrebno od tri do četiri mjeseca da bismo sve završili- rekao je za portal Bored Panda dizajner Katzoff.

Međutim, ako svoju kupaonicu želite opremiti ovakvom kadom, za to ćete morati izdvojiti popriličnu svotu novca. Naime, iako se točna cijena ne zna bez posebnog upita, ona najjeftinija prodaje se po cijeni od nevjerojatnih 30 tisuća dolara.

Foto: NK Woodworking & Design studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2024 19:34