ne propustite

Luksuzni magazin D&D GOLD na kioscima od 30. lipnja: Vaš idealan partner za plažu

 D&D GOLD
Najraskošnije izdanje u Hrvatskoj: arhitektura, dizajn, interijeri i lifestyle

S posebnim entuzijazmom pripremali smo ovogodišnji broj luksuznog magazina D&D GOLD. To ljetno izdanje na lijepom papiru, na čak 212 stranica, i ovaj će put, sigurni smo, biti vaša omiljena ljetna razbibriga dok se izležavate na plaži, pijete omiljeno piće u hladovini i jednostavno maksimalno guštate na zasluženom godišnjem odmoru.

212 stranica čistog užitka

Baš kao i prethodnim brojevima magazina D&D GOLD, vodimo vas u najljepše hrvatske domove. Logično, većina ih je smještena na moru, a jedna od njih je prava, hedonistička oaza koja se nalazi na Dugom otoku. Njezina pozicija nas je toliko oduševila, da smo vlasnicima automatski rekli kako ne bi imali problem odmah se tamo preseliti. Još jedan predivan objekt pronašli smo u Istri, a on vam otkriva što se dogodi kada se sljube kuća iz 18. stoljeća i nekadašnja štala. Posjetili smo i dva zagrebačka doma, kuće u podsljemenskoj zoni. I dok u jednoj dominira zavidna kolekcija lijepih dizajnerskih komada namještaja i proizvoda, druga je pravi primjer doma satkanog od najljepših uspomena, potpuno topla i personalizirana.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

I ove godine donosimo pregršt tema koje će vaše uživanje u ljetu učiniti zanimljivijim. Obišli smo najljepše domaće kuće i stanove i posjetili otoke bez automobila - eko oaze

image
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Morske oaze

Kao temu broja odabrali smo pravu poslasticu, koja će, vjerujemo, svima biti od koristi nakon zahtjevnih mjeseci koronakrize i svega popratnog. Naime, ako i dalje dvojite gdje na godišnji odmor ove godine, naša preporuka su mali hrvatski otoci bez prometa, zadnje oaze sreće i mira. Tako smo se zaputili put otoka Prvića, Silbe, Unija i Velog Drvenika.

image
Privatna arhiva

Aktualna je tema druženje na otvorenom, o čemu donosimo atraktivne prijedloge arhitektice Šečković

Tamo su nas u svojim kućama ugostili ljudi koji su strastveno zaljubljeni u netaknutu prirodu, zvuk cvrčka i valova mora, antistresno okruženje i odmor u pravom smislu te riječi. Oni su nam pokazali i kako su uredili svoje bodulske rajeve, ispričali nam kako im je boraviti tamo, kako su i kojom filozofijom uredili svoje morske oaze, koji su pritom bili najveći izazovi, a koje prednosti... Vjerujte, saznat ćete hrpu korisnih informacija i već u magazinu zaljubiti se u ove divne otoke naše zemlje.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Brojne fotopriče

I u ovom broju pripremili smo vam nekoliko inspirativnih fotopriča. Prva je o kultnim stolcima koje možete kupiti u hrvatskim trgovinama, a koji su tijekom vremena postali svojevrsni statusni simboli kada je riječ o namještaju. Druga je o želji svih nas da putujemo jer putovanja nam zaista jako nedostaju. Ovu fotopriču snimali smo u jako fotogeničnom hangaru i avionskim pistama u Pisarovini i pritom se dobro zabavili cijeli dan. Treća je priča o aktualnoj temi, druženjima na otvorenom. Arhitektica Barbara Šečković iz tvrtke Adela Mese prava je majstorica u organiziranju visokostiliziranih partyja. Vodimo vas na jednu proslavu na prostranoj terasi, promociju u garaži s otvorenim vratima (naravno) i feštu na vrhu zgrade. Dajemo vam inspiraciju kako i vi možete dekorirati jedno takvo druženje na kojem će se svi gosti dobro zabaviti i pritom biti oduševljeni genijalnim uređenjem.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

Najpoznatiji arhitekti podijelili su s nama svoje stare fotografije iz djetinjstva i priče koje stoje iza njih

Nadalje, naše najpoznatije arhitekte zamolili smo da nam iz svojih albuma izvuku neke stare slike i ispričaju zašto su im baš te fotografije drage, pričali smo sa svjetski poznatim fotografom Jadranom Lazićem koji nam je otkrio sve o svojoj novoj monografiji i druženju s najvećim pjevačkim i glumačkim zvijezdama... Tu su i prijedlozi što ovo ljeto slušati, gledati i čitati, a sve druge teme, kojih ima još jako puno, otkrite 30. lipnja kada će luksuzni magazin D&D GOLD biti na svim kioscima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:20