"MUST HAVE" OVOG LJETA

Majice koje slave žensku snagu i ljepotu mora

 Karlo Pavlić

Ususret sedmom izdanju jedinstvenog street food festivala Hook & Cook koji će uskoro diljem Istre na kreativan način spojiti ribare, kuhare i glazbenike u zajedničkoj ljubavi prema moru, predstavljene su limited edition majice ovogodišnjeg festivala. Majice, koje su apsolutni ‘must have‘ ovoga ljeta, nastale su u suradnji s koncept brendom i studiom Moje More iz Kostrene iza kojeg stoji priznata grafička dizajnerica Rina Barbarić te Ira Barbarić, art i brand manager. S obzirom da festival ove godine slavi snagu žena uz poznate predstavnice hrvatske kulinarske scene Katarinu Vrenc (Sopal), Ivanu Bekavac (Kut) i Anu Bako koje dolaze kuhati na Hook & Cook, suradnja sa sestrama Barbarić još je jedan način kojim organizatori daju omaž uspješnim ženama.

image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić

Brend Moje More nastao je kao posveta moru i stalnom vraćanju njemu, kroz koje se prikazuju različite vrste dizajna kojim se pokušava aktivirati meditativno stanje boravka uz more, ali i prenijeti apstraktni prikaz vegetacije u i oko njega kroz različite boje i oblike. Ovaj je brend ujedno i platforma za umjetnice i poduzetnice koje žive uz more i koje se njime inspiriraju u svom radu, a jedan od ciljeva je i poboljšati vidljivost žena koje rade u ruralnim dijelovima Hrvatske. Majice s potpisom Moje More dolaze u Vintage white boji. Na poleđini majice se mogu vidjeti svi elementi koji čine glavni vizual festivala razlomljeni u četiri ilustracije koje čine val, osti, usne i natpis Hook & Cook čiji je znak "&" u obliku udice. Prednju stranu krasi mali znak osti čije su oštrice prikazane u obliku srca.

image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić

Na ovoj tradicionalnoj ribarskoj fešti izvedenoj na urban i kreativan način, uz autohtone namirnice i svježu hranu, svi posjetitelji moći će uživati i u fenomenalnoj glazbenoj podlozi za koju će se pobrinuti ženske snage, odnosno poznate regionalne DJ-ice iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Limitirano izdanje majica može se kupiti na samom Hook & Cook festivalu ili naručiti putem Moje More web shopa. Hook & Cook festival tijekom ljeta održava se na morskim molovima na tri lokacije i to prvo 17. lipnja u Medulinu, 14. srpnja u Banjolama, 12. kolovoza ponovno u Medulinu, te 16. i 17. rujna u Rovinju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 08:28