PROSTORI ZA UŽIVANJE

Mali gradski balkoni

 

Ako imate mali balkon i ne znate kako ga urediti te izvući maksimum iz minijaturnog prostora, ovo je članak za vas. Prikupili smo dosta ideja lijepo uređenih balkona i to u različitim stilovima.

NAMJEŠTAJ I UKRASI

Najpopularnija opcija namještaja za mali balkon je namještaj na sklapanje, jer sklopivi predmeti znače da ih možete sakriti kada to nije potrebno. Sklopive stolice i stol sve su što trebate za stvaranje male ugodne prostorije na otvorenom. Neke druge pametne opcije mogu uključivati klupu u obliku slova L i spremnik koji može poslužiti kao stol. Stolovi na sklapanje koje možete objesiti na ogradu dobra su ideja za one koji vole objedovati na balkonu. Sanduke možete koristiti za sjedenje i kao skladišne prostore.

Što se tiče ukrasa, odabir potpuno prepuštamo vama, ali preporučujemo lanterne za svijeće i držače svijeća plus svjetla na zidovima i ogradi. Nabavite neke sagove i jastuke u odgovarajućim bojama kako bi prostor izgledao još udobniji. Nemojte zatrpati svoj mali balkon nepotrebnim stvarima, inače će izgledati manji nego što zapravo jest.

Izvor: digsdigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:21