WOW!

Mali toaleti ne moraju biti dosadni prostori! Učinite ih glavnom atrakcijom u svom domu

 Maura Mello/CAROLINA LACAZ
Budući da su ovi dijelovi obično male površine uglavnom je u njih najteže uvesti inovacije i učiniti ih doista zanimljivim prostorom

Toalet je prostor koji vaši gosti često koriste, čak češće nego što bi možda ušli u vašu kuhinju. Ovaj prostor, iako često zanemaren može ostaviti upečatljiv dojam o njegovim vlasnicima. Budući da su ovi dijelovi obično male površine uglavnom je u njih najteže uvesti inovacije i učiniti ih doista zanimljivim prostorom u domu. Ipak, postoje i takvi slučajevi pa smo prikupili nekoliko kreativnih primjera ovih prostora kako bi vas uvjerili da svaki dio vašeg doma može biti zapanjujući.

Prostorija sa toaletnom školjkom i umivaonikom može biti otvorena i povezana s drugim okruženjima ili zatvorena, može imati inovacije u materijalima, teksturama i bojama, također može unijeti mnogo osobnosti u vaš dom. U nastavku pogledajte ove primjere i inspirirajte se kako biste svome domu dodali još jedan genijalan prostor kojem će se svi diviti.

image

Gabrielov i Julianin apartman / INÁ Arquitetura

Maura Mello

Plava boja u posljednje vrijeme veliki je hit u uređenju interijera, viđali smo je na kuhinjskim ormarićima, u komadima namještaja, a ovdje je pronašla svoje mjesto u hodniku koji pametno skriva simpatični prostor toaleta.

image

Firma Arquitetura

CAROLINA LACAZ/

Vječna boja kojoj nitko ne može odoljeti, oduvijek je poželjna u interijerima, a ako želite dati malo dramatičnosti ovo je idealan odabir za vaš mali prostor.

image

Trancoso kuća/Estúdio OR+K + TODOS Arquitetura

ANDRE KLOTZ/

Rustikalni stil pronašao je svoje mjesto u ovom toaletu, donoseći malo šarma i kreativnosti koju ćete voljeti i vi i vaši gosti.

image

CVU Apartman /flipê arquitetura

CAROLINA LACAZ/

Pomalo disko velike keramičke pločice učinile su od ovog toaleta izrazito privlačan prostor koji uveseljava.

image

Painal Farm/N2B Arquitetura

KENICHE SANTOS/

Prirodno materijali i neutralne boje ove godine sjedaju na prvo mjesto svih ljestvica, pa zašto se ne bi smjestile i u malim toaletima.

image

MEV koliba/Studio Jean Verville architectes

Maxime Brouillet

Neobična kombinacija pločica s uzorkom i naizgled potpuno drugačijeg umivaonika i toaletne školjke čini ovaj prostor vrijednim pažnje.

image

IMO Apartman /flipê arquitetura

Rodrigo Xavier

Kobinacija boje godine 2023. i crnog umivaonika svakako čini ovu prostoriju primjerom za kopiranje.

image

Apartman AG/Maria Araujo Arquitetura e Design

JULIA TOTOLI/

Žuta boja oživljuje prostor i čini da se osjećamo bolje u njemu, stoga je idealna za male, skučene i tamne prostore.

image

Kuća u Costa Bravi / GCA Architectes

GAEL DEL RÍO/

Ova neutralna, bež boja ima moć unošenja daška prirode u svaki prostor, ni toaleti nisu iznimka.

image

Kuća n.03/Mana arquitetura

CAROLINA LACAZ/

Za sam kraj jedan odraz hrabrog odabira, narančasta boja iako nije uobičajena u interijerima ovdje se jako dobro uklopila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 11:34