ZA ONE KOJIMA UVENE I KAKTUS

Mali zeleni trend koji će preplaviti društvene mreže i dnevne boravke

Tierra Sol Studio

 

Ponekad si jednostavno ne možemo pomoći u blizini malih stvari - moramo im tepati i raznim neobičnim glasanjima dati do znanja koliko su slatke. Trenutno u trendu kaktusi - pravi, keramički, pleteni, kakve god zamislite. Sada je na redu i sljedeća vrsta trendi kaktusa - mini kaktus veličine palca. Pronašli smo im samo jednu manu, a to je da bismo ih vjerojatno izgubili po kući ako ih ne držimo na izrazito vidljivom mjestu.

Tierra Sol Studio (jedan od brendova na Etsyju) se ovih dana simpatično našalio s "onima kojima uvene i kaktus", tako što je u prodaju pustio - mini kaktuse za "ubijice biljaka koji vole biljke". Ukratko, u prodaju su pustili kaktuse veličine palca. Mini kaktusi dolaze u nekoliko boja i oblika, a posebni su po tome što se nalaze u malim bijelim keramičkim posudama. Imaju čak i uputu za zalijevanje - potrebna im je samo jedna čajna žličica vode mjesečno.

Ovi mali dekorativni predmeti učinili bi nas pravim profesionalncima za detalje u dekoraciji interijera. Nažalost, kaktusi Tierra Sol Studija sene dostavljajuu Hrvatsku, ali inspirirani njima sigurno ćemo naići na nešto slično i uklopiti u svoj interijer. U nastavku vam donosimo fotografije ovih malih slatkih zelenih ljubimaca.

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

 

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

Tierra Sol Studio

 

Izvor: apartmenttherapy.com

Izdvajamo

Iz drugih medija