ZA ONE KOJIMA UVENE I KAKTUS

Mali zeleni trend koji je preplavio društvene mreže i dnevne boravke

 

Ponekad si jednostavno ne možemo pomoći u blizini malih stvari - moramo im tepati i raznim neobičnim glasanjima dati do znanja koliko su slatke. Trenutno u trendu kaktusi - pravi, keramički, pleteni, kakve god zamislite. Sada je na redu i sljedeća vrsta trendi kaktusa - mini kaktus veličine palca. Pronašli smo im samo jednu manu, a to je da bismo ih vjerojatno izgubili po kući ako ih ne držimo na izrazito vidljivom mjestu.

Tierra Sol Studio (jedan od brendova na Etsyju) se ovih dana simpatično našalio s "onima kojima uvene i kaktus", tako što je u prodaju pustio - mini kaktuse za "ubijice biljaka koji vole biljke". Ukratko, u prodaju su pustili kaktuse veličine palca. Mini kaktusi dolaze u nekoliko boja i oblika, a posebni su po tome što se nalaze u malim bijelim keramičkim posudama. Imaju čak i uputu za zalijevanje - potrebna im je samo jedna čajna žličica vode mjesečno.

Ovi mali dekorativni predmeti učinili bi nas pravim profesionalncima za detalje u dekoraciji interijera. Nažalost, kaktusi Tierra Sol Studija sene dostavljajuu Hrvatsku, ali inspirirani njima sigurno ćemo naići na nešto slično i uklopiti u svoj interijer. U nastavku vam donosimo fotografije ovih malih slatkih zelenih ljubimaca.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 04:21