Home decor

Malo smo istražili bez kojih predmeta savršeno ljeto jednostavno ne može početi! Ovaj element volimo na odmoru

 MANGO HOME /
XXL ili dvobojne, okomite ili vodoravne, pruge ovog ljeta uzimaju maha kako bi postale zvijezde sezone

Kako bismo se zaista dobro pripremili za mnoge najdraže godišnje doba, malo smo istražili bez kojih predmeta savršeno ljeto jednostavno ne može početi! Dugi ljetni dani i opuštene tople noći koje su idealne za boravak na otvorenom sa sobom nose i česta druženja s prijateljima i obitelji, potrebu za svježim i prozračnim interijerom, laganim tkaninama i opuštenim dekorom pa pogledajte u nastavku što vam sve može pomoći da svoj dom pretvorite u ležeran ljetni prostor.

image

Lampa, 179 eura, Zara Home

ZARA HOME/

Ako volite pruge i suvremeni dizajn, vrijeme je da one postanu dio dekora u vašem stanu. Dekoracije s prugama nisu toliko komplicirane koliko se mogu činiti, dovoljno je napraviti malo da bi stvorile efekt u prostoru.

image

Pamučna deka s resama, 49,99 eura, Mango Home

MANGO HOME/

Na spomen prugica često svi mislimo na mornarski i primorski ugođaj, koji nas podsjeća na odmor. Ako ih krase pop ili pastelne boje, stil Francuske rivijere 50-ih neće izostati. Međutim, pruge su mnogo više od toga. Možemo njima dekorirati interijer tijekom cijele godine, a visno o širini, boji, smjeru i stilu, željeni učinak se može itekako razlikovati.

image

Vanjska ležaljka, 899 eura, Galerija NV

GALERIJA NV/

Pruge su savršene za promjenu izgleda sobe i unošenje karaktera, a dobar primjer su pruge na zidovima. Vertikale će dati visinu prostoriji, dok će horizontale učiniti da se prostorija doima većom. Pametno i ultra-dekorativno. Međutim, treba izbjegavati tapeciranje/bojanje cijelog prostora i usredotočiti se na jedan dio zida.

image

Vaza, 14,50 eura, Octoevo,

OCTOEVO/

KAKO INTEGRIRATI PRUGE U SVOJ DEKOR?

Klasik među klasicima, s prugama je lako živjeti. Mogu se kombinirati s drugim printovima poput točkica, cvijeća ili životinjskim poput leopard uzorka.

image

Staklena vaza, 25 eura, Anthropologie

ANTHROPOLOGIE/

Ako želite izbjeći total look u prostoriji, možete se zabavljati s tekstilom i posuđem. S jastucima ćete na ekonomičan i jednostavan način unijeti pruge u vaš prostor.

image

Vanjska fotelja, 3456 eura, Jacquemus + Exteta

JACQUEMUS + EXTETA/

Probajte razne kombinacije pruga i boja, za minimalistički izgled koristite boje koje već imate u prostoriji. Pritom, jarke boje i velike pruge odaberite za živopisan dekor, a nježne boje i fine linije za boemski šik interijer.

image

KORSNING tepih, ravno tkanje za interijer i eksterijer, 160 x 230 cm, IKEA

IKEA/

Ako imate dovoljno prostora, probajte s tepihom na pruge. Najbolje u kontrastnim tonovima i pop bojama. Kada pruge na zidovima nisu opcija, probajte prugaste zavjese. Birajte intenzivne boje i dužinu od stropa do poda, izdužit će vizualno prostor. Ne zaboravite namještaj!

image

Ležaljka za dvije osobe, 200 x 140 cm, plava, 46,45 eura, Emmezeta

EMMEZETA/

Postignite šik efekt prugastim komadom namještaja. Nije bitno kojim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:51