GEOMETRIJSKI OBLICI I UGOĐAJ U DOMU

Manekenka Miranda Kerr lansirala novu liniju namještaja, pogledajte kako će izgledati

 Universal Furniture
Zavirite u tek mali dio nove kolekcije namještaja s potpisom poznate Victorijine anđelice, nas je oduševio!

Iako je većini uglavnom poznata kao supermodel i uspješna manekenka, australska ljepotica Miranda Kerr također je velika zaljubljenica u dizajn interijera. Već je izdala nekoliko kolekcija namijenjenih uređenju doma, a sada je najavila novu.

- Dizajn i interijeri već su neko vrijeme moja velika strast - rekla je Miranda u intervjuu za House Beautiful. Naime, ljubav prema uređenju i nekretninama oduvijek je u njezinoj obitelji. Mirandin je otac, naime, godinama radio u građevinskoj industriji, a s vremenom se za dizajn počela zanimati i sama Miranda. Nedavno je i službeno najavila lansiranje nove kolekcije namještaja Love.Joy.Bliss, kolekcije na kojoj je radila u suradnji s Univerzal Furniture.

Nova Love.Joy.Bliss kolekcija sadrži preko 50 nevjerojatnih komada namještaja za sve prostorije u domu, odnosno dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, spavaću sobu i uredski prostor. Na tržište izlazi početkom iduće godine, a mi smo zavirili u neke od namještaja koji su nas odmah oduševili.

Universal Furniture

Kolekcija je inspirirana pozitivnom, osvježavajućom energijom koja se prvenstveno bazira na uživanje u domu. Nova kolekcija ove svjetske ikone stila elokventno otkriva njezine vlastite ideale spokoja, autentičnosti i ljepote u bezvremenskom, ali i dalje funkcionalnom namještaju.

- Miranda je imala savršenu viziju onoga što se toćno nadala postići novom kolekcijom, s obzirom na njezinu bogatu karijeru u modi i njezinim brojnim putovanjima diljem svijeta - rekao je direktor marketinga Universal-a Neil MacKenzie.

Foto: Universal Furniture

Kolekcija je suvremenog stila s izuzetno čistim linijama, ženstvenim dodirima, mekim pastelnim bojama i nubby tkaninama. Luksuzni dodiri uključuju umetke od matičnjaka i podloge od mekog zlata. Inspirirani modom, gamurom i prirodom, komadi namještaja jesu bezvremenski, lijepi i nadahnjujući.

Velika ljubav supermodela prema kristalima također je odigrala veliku ulogu pri kreiranju ove linije namještaja: komadi ruže i bistrog kvarca razasuti su po izlogu na stolovima i policama. Još jedan veliki utjecaj? Pojam vizualne geometrije koja sugerira da određeni oblici i proporcije imaju sakralna značenja te se savršeno uklapaju u gotovo svaki stil uređenja prostora.

Foto: Universal Furniture

Geometrijski naglasci uravnoteženi su mekim, neutralnim bojama i plišanim teksturama, idealnima za ovo doba godine. Kako kaže Kerr, u cijeloj se kolekciji nastojala bazirati na udobnom i obiteljskom ugođaju u interijeru.

- Najdraže mi je biti kod kuće sa svojom obitelji i upravo sam se time vodila kod dizajniranja namještaja. Za mene je dom mjesto gdje je srce, to je moje malo utočište - zaključila je Kerr čija nas je kolekcija apsolutno oduševila i jedva je čekamo vidjeti cijelu!

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:28