Iznenađujuće

Martha Stewart nikada nije imala ovaj kućni ukras u svom domu. Prilično je šokantno

 ETSY/
Ne može se poreći utjecaj Marthe Stewart kada je riječ o uređenju doma, od čišćenja i kuhanja do proslava, rukotvorina i uređenja

Tijekom svoje više desetljeća duge karijere Marthe Stewart uvijek se zalagala za robu malih serija, lokalne poduzetnike i individualne obrtnike. Zato nas ne čudi da je Etsy, platforma na kojoj proizvođači ručno izrađenih predmeta izlažu svoje rukotvorine, odabrao Marthu Stewart za svoju prvu "kustosicu zbirki" na tržištu.

U novoj ulozi, koja je najavljena jučer, Stewart će birati svoje omiljene proizvode koje izrađuju prodavači na Etsyju diljem svijeta sa svakim dolaskom sezone. U nastavku možete pogledati neke od odabranih artikala i provjeriti Marthin korisnički profil na Etsyju. Jedina stvar koju vjerojatno nećete pronaći na njezinom proljetnom popisu hit proizvoda - ili na bilo kojem popisu stvari koje morate imati za ukrašavanje doma bez obzira na doba godine su zavjese!

image
ETSY/

Da dobro ste čuli. U Zoom intervjuu za okruglim stolom kako bi najavila svoju novu poziciju kustosice, Stewart je rekla da nije protiv niti jednog trenda uređenja doma, ali jednostavno nije obožavateljica voluminoznih draperija i zapravo nikada nije bila. “Nikad neću staviti zavjese na svoje prozore”, rekla je te dodala da nikad nije imala zavjese od tkanine ni u jednom od svojih domova, niti će ih ikada imati.

“Volim gledati van, pa imam prozirna sjenila”, rekla je. Iako voli tkaninu, odabire ju za jastuke, stolnjake ili za tapecirani namještaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2023 05:45