Projekt za deset!

"Mi smo kreativci i naša renovacija hodnika postala je viralna, a koštala nas je samo 350 eura"

 ADAM PRITCHETT /@AJ_PRITCHETT/

Učiniti od svog doma ugodan i lijep prostor u kojem ćete rado boraviti i družiti se s obitelji i prijateljima trebao bi biti prioritet svakog pojedinca. Poznata uzrečica "Dome slatki dome" upravo o tome govori. No, jasno nam je da nisu svi u mogućnosti svake se godine upustiti u velike makeovere i kupnju namještaja, iako bi vjerojatno željeli. Ali ono što sigurno možete učiniti uz malo dobre volje i vještine jest barem jednoj prostoriji u domu udahnuti novi život i malo ju preurediti kako bi ponovo zasjala. Stoga vam donosimo projekt obnove hodnika vrijedan kopiranja.

Adam Pritchett i Matt Hayton nedavno su se upustili u projekt renoviranja ulaza u svoju kuću. Pritom su uštedjeli tisuće eura radeći to sami uz pomoć savjeta stolara.

- Odlučili smo iskoristiti naš slobodan tjedan da obnovimo ulaz u kuću, naslov je objave u kolovozu.

Slika prije i poslije objavljena na Twitteru prikupila je gotovo 375.000 pregleda od drugih korisnika ove društvene mreže.

image
ADAM PRITCHETT /@AJ_PRITCHETT/

- Adam i ja ovaj tjedan smo bili slobodni pa smo odlučili raščistiti i preurediti ulaz u našu kuću. Bio je to tako čudan, beskoristan prostor pa smo se već neko vrijeme namjeravali pozabaviti njime. Potrajao je gotovo cijeli tjedan, ali rezultatom smo više nego zadovoljni, pišu na Instagram profilu.

image
ADAM PRITCHETT /@AJ_PRITCHETT/

Koristili su B&Q Geom drvene obloge duljine 2 metra za izradu polica i zidnih obloga.

- Nanijeli smo boju marke Little Greene u nijansama Jewel Beetle i Garden. Također smo koristili brtvilo, čavle, vijke, Gorilla ljepilo za drvo i nekoliko nosača za police. Kao posljednji detalj, ugradili smo vintage vješalice za kapute koje smo pronašli u antikvarijatu prije 10 godina i koje smo čuvali za poseban projekt, pišu kreativci.

Adam je rekao da su on i Matt razmatrali neke druge mogućnosti prije nego što su započeli projekt, ali znali su da angažiranje stručnjaka da to urade nije u njihovom proračunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 03:01