KREATIVNOST ZA NAJMLAĐE

MINAMI je novi brend za djevojčice koji će vas osvojiti na prvi pogled

Kreativnost najmlađih važno je razvijati od malih nogu, a ima li išta ljepše od toga kad sami odaberu što će odjenuti? Novi brend odjeće za djevojčice MINAMI tu je upravo zbog njih. 

Razigrani til, lepršavi volani i veseli motivi na površini tkanina pozivaju ih na igru dok im odvažni krojevi i kombinacije tkanina omogućuju da se istaknu u masi i zasjaju. Svaki model je unikatan i razvijan uz posebnu pažnju kod biranja tkanina kako bi im bilo omogućeno nesputano uživanje u svakom danu, dok će roditelji biti zadovoljni vrhunskom kvalitetom izrade.

"Ideja o stvaranju brenda MINAMI nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću", kaže osnivačica brenda, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, Željka Šafran. "U svaki model uloženo je puno truda i ljubavi kako bismo zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete."

Okosnicu nove kolekcije brenda MINAMI čine preslatke haljinice i odvažne jakne kod kojih dominiraju crna, bijela i ružičasta boja te pamuk i til. MINAMI modeli kreirani su za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina, a razgledati ih možete na Instagramu i Facebooku.

Model: Mina Mrkoci
Fotografije:
Luka Smuk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. siječanj 2022 09:02