VRUĆI TREND

Mini bor u dječjoj sobi? Zašto ne, pogotovo kad je ovako sladak

 Dobbies, Jan Constantine

Najčarobnije doba godine još je posebnije kad ga provodimo s djecom, a novi trend je da mališani imaju svoje vlastito božićno drvce u sobi. Posadite ga u laganu posudu ili košaru u omiljenoj boji vašeg djeteta i uživajte gledajući kako ga kiti.

- Papirnate i filcane kuglice najbolje su za manja stabla kako ne bi opterećivale njihove grane, a sigurnije su i za dječje sobe - preporučuje Dobbiesova stilistica Rebecca Stanton.

image

Mini drvce treba okititi ukrasima od papira ili filca, kako se ne bi mogli razbiti

Dobbies
image
Dobbies

Takve ukrase za bor možete izraditi zajedno s djecom, a ispred drvca "parkirati" omiljene igračke. Plastične tačke ili kolica za lutke mogu postati sjajna mjesta za darove.

image

"Suknja" za drvce brenda britanske dizajnerice Jan Constantine

Jan Constantine
image

"Suknjica" Jan Constantine prodaje se u luksuznim robnim kućama poput londonskog Harrodsa i Libertyja

Jan Constantine

Zanimljiva je i ideja da minijaturni bor postavite na okrugli pomoćni stolić i odjenete u raskošnu "suknju", s omiljenim motivom vašeg djeteta. Brend Jan Constantine nudi luksuzne, ručno vezene suknje od vunenog pusta za dječja božićna drvca, no možete ga jednostavno sašiti i sami.

image

Održivo dječje božićno drvce brenda Pegboarders

Pegboarders

Za one koji pak vole minimalizam, tu je Mini Scandi Peg Board - drveni bor s rupama u koje možete staviti ukrase ili manje darove. Jednostavno ga objesite na zid, a ostalo prepustite dječjoj mašti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:56