NOVA KOLEKCIJA

MINIMALISTIČKI PRISTUP VJENČANICA DOMAĆEG DIZAJNA LUKABU Elegancija, perfektne linije i odmjerena jednostavnost

 Maps of light
Dizajn modne kuće Lukabu prepoznatljiv je po eleganciji, perfektnim linijama, kvalitetnim materijalima i odmjerenom jednostavnošću.

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

Maps of light

Na prvu jednostavna kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu - polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada.

Maps of light

U trenutku je sve kako bi i trebalo biti - opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

Maps of light

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ukoliko ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite iz izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za Vas.

Maps of light

Make up potpisuje Aura Beauty Style

Hair Magis Studio

Model Petra Krpan

Fotograf Maps of light

Maps of light

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 21:43