OBJEKT ŽUDNJE

Minimalizam i prigušeni kolorit: Blagdanska kolekcija nakita Ive Viljevac

 

Uspješna dizajnerica Iva Viljevac razveselila je blagdanskom kampanjom koja donosi novitete, ali i ponovljene komade nakita neizbježne za nadolazeću sezonu, koji odišu minimalizmom i prigušenim koloritom idealnim za hladnu sezonu.

ŽENSTVENOST

Kolekcija tako predstavlja nove modele nakita od poludragog kamenja, nešto jednostavniji dizajn za ljubiteljice klasike koji obogaćuje outfit, a kao posebno iznenađenje ističe se nakit s riječnim biserima iz prirodnog uzgoja - model koji se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao favorit ljubiteljica decentnih detalja.

Cijela kolekcija, osim dolaskom najljepšeg dijela godine, inspirirana je razigranim otkrivanjem ženstvenosti koju posjeduje svaka od nas, a imajući na umu da je nakit ponekad najbolji dar, ukras koji sramežljivo otkriva osjećaje prema osobi kojoj ga poklanjate, a proces darivanja uz ove detalje podignut je na višu razinu. Diskretni ukrasi i elegantne forme zastupljeni su u svakom komadu ručno rađenog nakita s kojim spremno očekujemo ovogodišnju zimsku čaroliju.

PRVI ROĐENDAN

Zaštitna lica kolekcije su pjevačica Nika Turković i influencerica Dora Predojević. Ovom kolekcijom dućan ujedno slavi svoj prvi rođendan.

Novu kolekciju nakita Ive Viljevac može se isprobati i kupiti u Petrinjskoj 33, kako biste se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane, ili na službenoj stranici: www.ivaviljevac.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 17:15