Budite kreativni

Mislite da DIY projekti ne mogu izgledati dobro? Zapanjujući uradi sam projekti

 KELLI HALL DESIGN, MONSTERS CIRCUS, VINTAGE REVIVALS
Ako mislite da projekti s predznakom uradi sam ne mogu izgledati jednako dobro kao oni kupljeni u trgovini, razmislite ponovno

Biti kreativan i stvarati nove poveznice između postojećih ideja ili pojmova ili rješavati probleme često je odlika genijalaca. Iako je kreativnost obično povezivana s umjetnošću i književnošću, jedinstven je dio inovativnosti i izuma koji zaslužuje punu pažnju. Čitave su se industrije uzdignule upravo na kreativnim idejama i razvojem kreativnih tehnika. Stoga, ako imate ideje, stvaralački žar, vještine i malo slobodnog vremena, nikako ih nemojte zanemariti. Tko zna, možda baš vaš uradi sam projekt završi na stranicama poznatih magazina ili policama poznatih trgovina diljem svijeta. Uradi sam projekti mogu izgledati zaista fantastično, a u nastavku članka možete pogledati neke koji su postali apsolutni hit!

image
MONSTERS CIRCUS/

Uradi sam sliku od lista. Više o projektu pogledajte na stranici...

image
HOMEMADE BY CARMONA/

Uradi sam mekano "dijamantno" uzglavlje za krevet.

image
VINTAGE REVIVALS/

Popularni makrame prisutan je na svim društvenim mrežama, a riječ je o tehnici pletenja baziranoj na čvorovima čvrstim materijalima poput špage. Ova je viseća svjetiljka ispletena navedenom tehnikom i izgleda sjajno, pogledajte!

image
BRITTANY MAKES/

Himmeli finski božićni ukras kombinira elemente geometrije i arhitekture u graciozan obrazac i sjene (stolić izrađen od bakrenih cijevi).

image
STAYLE ME PRETTY/

Ova tapecirana klupa samo izgleda skupo, zapravo je Ikea hack.

image
EHOW/

Žardinijera za cvijeće u popularnom modernom stilu iz sredine prošlog stoljeća često su vrlo skupe, ali zato možete izraditi sami svoju za mnogo manje novca.

image
KELLI HALL DESIGN/

Od obične staklene čaše do elegantne zlatne uz pomoć zlatnih listića.

image
IKEA/

Okruglo Ikea ogledalo s dva remena. Odličan stilski detalj dobiven za malo novca.

image
MARTHA STEWART/

Prekrasan moderan stolić za kavu izrađen od sedrene ploče veličine 45 cm.

image
SUGAR & CLOTH/

Elegantno postolje za biljke još je jedan odlično hakiran Ikein proizvod.

image
OLD BRAND NEW BLOG/

Ova zidna polica iza koje stoji Old Brand New Blog izgleda bolje od većine ponuđenih u domaćim trgovinama.

image
ONE KINGS LINE/

Što kažete na makeover ovog jednostavnog drvenog stolića u raskošni zeleni Malahit kamen? Izgleda fantastično, zar ne? A zapravo je riječ o kombinaciji lak ljepila za decoupage i tkanini, čak i izbliza izgleda uvjerljivo.

image
SARAH M. DORSEY DESIGNS/

I posljednji uradi sam projekt je stolna svjetiljka za koju vjerojatno nikada ne biste pretpostavili da je izrađena od skromnog MDF-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 19:05