IMPRESIVNA PONUDA

Moćni, okretni i sigurni: nova generacija strojeva za moderne građevinske profesionalce

 DAMIR KRAJAČ/CROPIX
Na spektakularnom događaju u Zagrebu, na poligonu ispred tvrtke Lager Bašić, kupci su mogli osobno isprobati bagere kroz niz interaktivnih igara

U četvrtak, 9. svibnja 2024., Zagreb je bio domaćin spektakularnog događaja u Lageru Bašić, gdje je HD Hyundai predstavio svoju novu seriju kompaktnih bagera od 1 do 8,5 tona. Ovaj interaktivni događaj privukao je više od 400 ljudi iz građevinske industrije jugoistočne Europe.

image
DAMIR KRAJAČ/CROPIX

Inženjeri iz HD Hyundaia bili su prisutni kako bi pružili stručne informacije o svojim proizvodima i odgovorili na pitanja posjetitelja. Ali ono što je zaista istaknuto na ovom događaju bila je prilika za kupce da osobno isprobaju ove impresivne strojeve kroz niz interaktivnih igara, omogućavajući im da bolje upoznaju njihove karakteristike i mogućnosti. Osim kompatnih bagera, bila je ovo prilika za isprobati i veće bagere na poligonu ispred tvrtke Lager Bašić.

HD Hyundai nedavno je postavio novi standard na tržištu kompaktnih bagera, predstavivši osam novih strojeva. Pokretani niskim emisijama motora prema standardu Stage V, ovi strojevi dostupni su u konvencionalnim i dizajnima bez repa, prilagođavajući se širokom rasponu kupaca diljem različitih tržišta.

image
DAMIR KRAJAČ/CROPIX

HD Hyundai strojevi izgrađeni su kako bi podigli tržište kompaktnih bagera na sljedeću razinu. Dolazeći s ventilima sigurnosti, zaštitom hidrauličnih cilindara, proporcionalnim kontrolama joysticka, nizom nazubljenih oštrica i hidraulikom s osjetom opterećenja na većim modelima, ovi strojevi osiguravaju visoku razinu performansi i sigurnosti.

Sve A serije bagera HD Hyundaia osiguravaju visokokvalitetne kabine, ramove za zaštitu cilindara i čelične karoserije kao standardnu opremu, pružajući tako veću trajnost i zaštitu. Hi-Mate telematika dostupna je na svim strojevima, pružajući dodatne mogućnosti praćenja i upravljanja.

Ova nova serija strojeva HD Hyundaia rezultat je pažljivog slušanja zahtjeva kupaca te predstavlja moćne, izdržljive i sigurne strojeve dizajnirane da zadovolje potrebe današnjih građevinskih profesionalaca. Ne propustite priliku da iskusite revolucionarne inovacije koje će promijeniti način na koji radite u građevinskoj industriji.

image
DAMIR KRAJAČ/CROPIX

Svojim beskompromisnim pristupom kvaliteti i inovacijama, HD Hyundai nastavlja postavljati standarde u industriji građevinskih strojeva.

"Oduševljeni smo reakcijama posjetitelja na naše nove kompaktne bagere”, rekao je predstavnik Lager Bašić, dodajući kako je ovaj događaj bio izvrsna prilika da se pokaže što njihovi strojevi mogu učiniti i kako mogu olakšati rad našim kupcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 10:27