FUNKCIJA I KVALITETA

Moderan skandinavski dizajn: Popust na rasvjetna tijela Muuto u zagrebačkoj trgovini Modus

Under The Bell stropna svjetiljka
 Muuto
Trgovina Modus do 1. studenog za narudžbu i kupnju Muuto svjetlika: Ambit i Under The Bell Pendant, daje popust 20 posto

Jeste li čuli za danski brand Muuto? Ako volite izvrstan skandinavski dizajna i klasična obilježja skandinavske estetike na pravom ste mjestu. Danska tvrtka Muuto kombinira tradicionalan nordijski dizajn sa suvremenom kreativnošću. Udobnost, funkcionalnost i kvaliteta krase svaki njihov proizvod, koji kod nas možete kupiti u zagrebačkoj trgovini Modus Design Shop, nezaobilaznoj destinacija kada je riječ o ovom danskom brendu. U Muuto kutku trgovine Modus, koja je ujedno i ambasador brenda, možete pronaći proslavljene kolekcije namještaja i predmeta za dom, a posebno se ponose svojom ponudom rasvjete.

image
Under The Bell stropna svjetiljka
Muuto

Under The Bell stropnu svjetiljku dizajnirao je Iskos-Berlin međunarodno priznat dizajnerski dvojac sa sjedištem u Kopenhagenu. Studio, prije poznat kao Komplot Design, surađivao je s nekim od najprestižnijih svjetskih proizvođača, a njihov namještaj, rasvjeta i drugi dizajnerski proizvodi izloženi su u brojnim muzejima dizajna širom svijeta - MoMA i Danski muzej dizajna.

image
Under The Bell stropna svjetiljka
Muuto
image
Under The Bell stropna svjetiljka
Muuto

Under The Bell svjetiljka dizajnirana je od materijala koji koristi 80% recikliranih PET vlakana, a donosi taktilni i moderni izraz u svaki prostor svojim grafičkim linijama i suptilnom paletom boja.

image
Ambit zidna svjetiljka
Muuto

Zidna svjetiljka Ambit ima moderan izraz i suptilne detalje. Izraz Ambit zidne svjetiljke možete izmijeniti prema osobnim potrebama kroz rotirajuću ruku i glavu, a unosi profinjeno svjetlo idealno za spavaću sobu, kuhinju ili hodnik. Ruka svjetiljke može se podesiti oko osi za 120 stupnjeva od zidnog nosača, dok se zidni zaslon svjetiljke može okrenuti za 60 stupnjeva u bilo koju stranu, omogućujući korisniku da bira između izravne i neizravne svjetlosti.

image
Ambit zidna svjetiljka
Muuto

Trgovina Modus do 1. studenog za narudžbu i kupnju Muuto svjetlika: Strand, Ambit (zidne) i Under The Bell Pendant, daje popust 20 posto, a na svu ostalu rasvjetu iz Muuto-ova programa u istom periodu popust je 15 posto.

Više možete saznati na www.modusdesignshop.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:17