Divna kuhinja

Moderna kuhinja Jennifer Aniston ima bezvremenski stil ormarića koji obožavamo

 IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA/IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA
Glumica je oživjela retro klasik u svom domu u Los Angelesu, a mnogi vole ovaj minimalistički stil

Sa svojim elegantnim, svedenim stilom, jasno nam je zašto moderni dekor iz sredine stoljeća nastavlja impresionirati dizajnere – ali i pogled na kuhinju Jennifer Aniston sugerira da je jednako tražen među zvijezdama u Hollywoodu.

Glumica je podijelila fotografiju svoje kalifornijske kuhinje s drvenim ormarićima bez ručkica koji donose modernu estetiku sredine stoljeća u inače suvremeni prostor.

Korištenje toplih drvenih nijansi, poput onih u Jenniferinom prostoru, jedan je od najlakših načina za dobivanje modernog izgleda iz sredine stoljeća, a ormarići bez ručkica samo dodatno naglašavaju ovu estetiku. Ovi kuhinjski ormarići pojačavaju autentični retro dojam – stvarajući prostor koji jednako dobro izgleda koliko je i multifunkcionalan. I, naravno, dizajneri su impresionirani.

Iako je dizajn kuhinja bez ručki prisutan već neko vrijeme, pomak prema minimalizmu i otvorenom planu imao je veliki utjecaj na odabir kuhinja prošle godine.

Ljudi žele stvoriti veće otvorene životne prostore u kojima se mogu družiti, raditi, kuhati i učiti bez da se osjećaju ograničeno ili zatvoreno u pretrpanoj sobi. Kontinuirane, neprekinute linije pomažu u stvaranju ovog glatkog prijelaza između prostora i osjećaja otvorenosti u cijelom prostoru, a ormarići bez ručka dio su priče.

Kuhinje u stilu sredine stoljeća su elegantnog, integriranog i jednostavnog dizajna – stoga njihova privlačnost ne iznenađuje.

Jednostavan dizajn bez ručki ne odvlači fokus sa samog ormarića i dodaje osjećaj otvorenosti svakoj prostoriji, od velikog dnevnog prostora otvorenog plana do najmanjih kuhinja. U konačnici, trend bez ručki je stvaranje prostora koji predstavlja vaš individualni stil, posebno ako više volite kontinuirane ravne linije.

Dakle, bez obzira da li imate malu kuhinju ili veću, poput ove Jennifer Aniston, ovi ormarići bez ručkica su trend koji ćemo još dugo viđati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 06:27