COOL IZBOR

Moderna vila za ptice u vašem vrtu? Zašto ne

 Opossum design

Ravan krov, ravne linije, jednostavan dizajn, uravnotežene proporcije - zvuči kao savršeni arhitektonski opis moderne kuće. No ovdje nije riječ o modernoj kući za ljude, već o kućici za ptice VHT 15 Wn Vogelimbiss njemačke tvrtke Opossum design.

image
Opossum design
image
Opossum design

Vodeći ornitolozi preporučuje hranjenje ptica tijekom cijele godine, a ne samo zimi. Istodobno, važno je osigurati vodu i u sušnim razdobljima, a ne samo ljeti. Najbolje je ako se oba problema mogu riješiti jednim udarcem. VHT-15 kućica za ptice savršena je kombinacija otvorenog pojilišta i hranilice za ptice, a istovremeno je odličan primjer modernog dizajna.

image
Opossum design

Zid izrađen od drva ariša u kontrastu je s bijelom „zalogajnicom” za ptice i interpretira drvene elemente koji se danas često koriste u modernim kućama. Fino brušeni utori i veliki krov naglašavaju vodoravno orijentirani dizajn. Velika porculanska posuda ima zapremninu 0,8 litara. Laka je za čišćenje i u njoj se voda zimi može smrznuti, a da ne pukne. Sve skupa, odličan izbor za ptice, a pritom izgleda totalno šminkerski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:40