Popust koji se ne propušta

Moderne Meblo Trade kuhinje koje ćete obožavati

 

Kuhinju Slota krasi funkcionalnost i zaigrani dizajn uz lakoću prilagodbe svakom prostoru. Inovacija je u sistemu otvaranja, umjesto ručkica na frontama ladica nailazimo na vertikalne i horizintalne utore. Osim što olakšavaju otvaranje, utori stvaraju zanimljivu vizualnu igru koja čini identitet kuhinje. Kombinacijom zatvorenih i otvorenih elemenata, otvara se mogućnost kreiranja savršenog spoja tradicionalnog i modernog dizajna kuhinje. Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje.

Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.

Uz promotivni popust 20% na Sphera kuhinje, iskoristite 25% popusta na Villeroy & Boch uskršnje kolekcije i omogućite vašoj kuhinji da zablista za predstojeće blagdane. Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i izvrsna kvaliteta ono je što odlikuje Villeroy & Boch proizvode koji su izrađeni od najfinijeg porculana.

Ponudu pogledajte na našem web shopu ili u najbližem Meblo Trade salonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:37