StoryEditor
Luksuzna modna marka

Modna kuća Lukabu predstavila web shop koji će osvojiti elegantne poslovne žene

Luksuzna hrvatska modna kuća Lukabu koja već 7 godina odijeva žene zaljubljene u bezvremensku modu i elegantni stil, predstavlja novu kolekciju za blagdane pred nama putem web shopa www.lukabu.com

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima. 

„Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena“, rekla nam je dizajnerica.

Svoju je inspiraciju pronašla u eteričnoj Izabeli Pleši koja je prikazana kroz objektiv iznimno talentirane mlade umjetnice Mirjane Pjevac, o kojoj će svijet fotografije još zasigurno puno čuti u novootvorenoj Gardens Industry dvorani. Naglasak ove čarobne kolekcije jesu skupocjeni, metalizirani materijali svjetskih krojeva, ležerni i romantični, u profinjenim i zagasitim bojama istančane ružičaste, smaragdne zelene i bogate crne boje. Najveću pažnju pridajemo kvaliteti kroja, korištenju najfinijih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza. Upravo nas to čini jedinstvenima i zato svaki komad iz naše kolekcije glasno poručuje: Imam stila!

 

U razgovoru sa simpatičnom dizajnericom Marinom doznali smo da i ona sama vješto kombinira poslovni i privatni život te ju je upravo to inspiriralo na izradu webshopa koji će pomoći ambicioznim i zaposlenim Hrvaticama da pronađu savršen odjevni komad za sebe u nekoliko klikova.

 

Ako ste žena koja od odjeće traži dašak elegancije, naglašenu osobnost i dobar stil, posjetite web shop www.lukabu.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 06:32