SVESTRAN DIZAJN

Modularna oprema za vježbanje kod kuće služi i kao stolić ili spremište

 TRUS
Definitivno postoji velika fleksibilnost u načinu na koji možete miješati i slagati dijelove za različite vježbe

Posljednjih nekoliko godina bilježi se porast interesa za tjelovježbu, što je naravno značilo i porast proizvoda za kućnu opremu. Ovu kategoriju nekoć su činile trake za trčanje i sobni bicikli, ali sada postoji i niz drugih strojeva ili pomagala koji pokušavaju pomoći u brojnim vježbama. Mnogi od ovih dijelova opreme zauzimaju puno prostora u vašem domu ili bi mogli biti previše komplicirani za korištenje. S druge strane, manji alati za vježbanje obično pokrivaju samo jednu ili dvije vježbe, zbog čega morate kupiti druge vrste koje će na kraju zauzeti isto toliko prostora. Postoji dosta proizvoda za tjelovježbu koji sve te stvari pokušavaju sažeti u kompaktniji dizajn, ali ovo prilično kreativno rješenje tom problemu pristupa iz drugog kuta i omogućuje vam da ga koristite kao komad namještaja u danima kada ne vježbate, prenosi Yanko design.

image
TRUS
image
TRUS

Jedna od rijetkih prednosti odlaska u teretanu je dostupnost različitih sprava koje jačaju različite dijelove tijela. Tu je raznolikost teško izvesti kod kuće s jednom opremom koja se fokusira na samo dvije ili tri vrste vježbi. Možda je nemoguće stvarno smjestiti sve sprave za vježbanje u jedan komad opreme, ali postoje određeni načini za izvođenje različitih vježbi korištenjem različitih pokreta.

image
TRUS

TRUS Box koristi taj princip i daje mu malo drugačiji zaokret. Na prvi pogled izgleda baš kao niski stolić ili polica, što je zapravo dio njegove privlačnosti. Međutim, u stvarnosti se dijeli na različite dijelove koje možete ponovno konfigurirati i povezati s različitim dodacima kako biste mogli izvoditi različite skupove vježbi koje pokrivaju kardio, snagu, aerobik i sve između.

image
TRUS

Na primjer, ako uzmete jednu od gornjih drvenih ploča i ispod nje pričvrstite uklonjive noge, dobit ćete niski steper. Ako ispod njega provučete jednu od užadi za otpor, umjesto toga možete početi raditi pregibe za biceps. Glavno tijelo se može koristiti kao kutija za skakanje, za sklekove na klupi i još mnogo toga. Definitivno postoji velika fleksibilnost u načinu na koji možete miješati i slagati dijelove za različite vježbe, a istovremeno koristiti neke dijelove samostalno.

image
TRUS

Kao što smo spomenuli, TRUS Box također možete koristiti kao komad namještaja, iako ćete svakako morati provjeriti jesu li drvene površine čiste prije nego stavite hranu ili piće na vrh. Kutija također služi kao spremnik za šipku za vježbanje, užad i sve ostalo što može stati. Kompaktna veličina kutije omogućuje da je čak spremite u prtljažnik automobila ako ikada poželite vježbati negdje drugdje. Svestranost dizajna čini TRUS zanimljivim proizvodom, ne samo zbog vježbi koje omogućuje, već i zato što vam omogućuje ponovno korištenje proizvoda za nešto drugo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:46