čist dom

Modularni usisavač: Rastavljen ne zauzima ništa prostora, a sastavljen dopire do svakog kutka

 Baseus
H5 održava sveukupno vitku konstrukciju kada se sastavi i rastavi, tako da ne zauzima previše prostora u skladištu

H5 je višenamjenski usisavač dizajniran za male prostore koji se može podijeliti na četiri dijela koji stanu u kompaktnu posudu za punjenje radi lakšeg skladištenja.

image
Baseus


Iako je živjeti u malim prostorima u posljednje vrijeme totalni hit, potrebna je određena vještina kako bi mali gradski domovi bili čisti. Posebno kada živite u staroj stambenoj zgradi ili s kućnim ljubimcima, usisavanje postaje svakodnevni posao. Dok usisavanje malih prostora prolazi brzo, skladištenje glomaznog usisavača jednako brzo postaje smetnja. Kako bi mali prostori dobili na kvadratima pri skladištenju velikih uređaja za čišćenje, industrijski dizajner Yipeng Zhu zamislio je multifunkcionalni usisavač koji štedi prostor, nazvan H5, koji se smanjuje do gotovo ⅓ visine.

image
Baseus
image
Baseus


H5 održava sveukupno vitku konstrukciju kada se sastavi i rastavi, tako da ne zauzima previše prostora u skladištu. U rastavljenom stanju, H5 se rastavlja na četiri dijela i stane u jednu kutiju za punjenje koja se lako može sakriti iza bilo kojeg stola ili u ormar kako bi oslobodila prostor.

image
Baseus
image
Baseus
image
Baseus
image
Baseus


Kada korisnici žele koristiti usisavač, sastavljanje H5 jednako je lako kao i sastavljanje bilo kojeg drugog uređaja. Glavna cijev se povezuje putem teleskopskih cijevi gdje se glava usisivača također lako pričvršćuje. Opremljen modularnim dijelovima, H5 dolazi s tri različite glave koje se mogu mijenjati za različite potrebe čišćenja.

image
Baseus


Cilindrična četka idealna je za čišćenje prašine i tvrdoglavih mrlja na tepihu. Dok druge dvije pravokutne glave dolaze u dvije različite veličine kako bi se uklopile u uske kutove i iza vrata. Čak i crijevo i cijev H5 poprimaju usku, cilindričnu konstrukciju kako bi se osiguralo da mogu stati ispod kreveta, pa čak i ispod hladnjaka kako bi pokupili prašinu do koje je teže doći tradicionalnim, glomaznim usisavačima.

image
Baseus


Čvrsta zbirka električnih uređaja za čišćenje neophodna je za male stambene prostore - osobito kada živite u velikom gradu. Međutim, većina električnih uređaja dizajnirana je za velike kuće, dajući prednost malim tehničkim detaljima nad svestranošću i prenosivošću.

H5 je usisavač koji se može ugurati u najmanji prostor (ili doslovno gdje god ima mjesta) kada se ne koristi i čija mala sastavljena veličina omogućuje da dođe do najteže dostupnih kutova vašeg stana prilikom čišćenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:57