objekt žudnje

Moel by Mia Antunović: Luksuzne svijeće s hrvatskim potpisom neodoljivih mirisa

 Marija Laća
Miu Antunović široj je javnosti postala poznata nakon suradnje s Khloe Kardashian

Mia Antunović obična je cura s velikim snovima. Barem na prvi pogled. Ona je, naime, imala iznimno uspješnu karijeru u svijetu mode, tijekom koje je ostvarila i suradnju s planetarno popularnom Khloe Kardashian. Planove joj je “pomrsila” ljubav koja ju je vratila u Europu, gdje se budućem suprugu pridružila u Bruxellesu i prihvatila “normalan” posao u struci, kao voditelj digitalnih komunikacija u Europskom parlamentu. No, taj ju posao nije ispunjavao.

image
Modnu karijeru zamijenila je poslom u struci koji ju nije ispunjavao, a zatim krenula u poduzetništvo
Marija Laća

- Shvatila sam da pravu radost nalazim u malim stvarima i darovima koje izrađujem za sve moguće prigode, od rođendana do božićnih poklona. Znala sam da je vrijeme za promjenu, a puno veći rizik sam već ionako napravila odlukom da se vratim u Zagreb - kaže ova Vinkovčanka, koju je Pinterest jednog Božića doveo do “uradi sam svijeće” koje je odlučila napraviti.

image
Marija Laća
image
Marija Laća
image
Marija Laća

Od te prve male kolekcije bila je očarana, a malo po malo rodila se ideja o vlastitoj tvrtki. Mia danas na tržištu nudi “Smart Luxury” svijeće Moel. Riječ je o kolekciji koja trenutačno sadrži šest mirisa, a među njima su “Fearless”, zatim “Sweet ‘n’ Juicy” koji odiše tropskim krajevima te “Cloud” u kojemu se hladne morske note i sol isprepliću s nijansama laganog kokosovog cvijeta.

image
Marija Laća
image
Marija Laća
image
Marija Laća

Kolekcija je posebna po tome što svijeće nisu testirane na životinjama, za izradu se koristi sojin vosak koji je biorazgradiv i iz obnovljivih izvora te mirisna ulja bez ftalata odnosno plastifikatora koji dokazano izazivaju niz zdravstvenih problema. Svijeće dolaze u jedinstvenom, luksuznom pakiranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:27