NEVJEROJATNO

Morala se iseliti iz stana jer su joj povisili najam na čak 6500 eura za stan od 52 kvadrata

 /SHUTTERSTOCK

Ally Shapiro je na TikToku pokazala stan u New Yorku, za koji je mjesečna najamnina čak 7.000 dolara (oko 6.500 eura).

"Moja zgrada je povisila stanarinu pa se moramo preseliti. Stan ima samo 52 metra četvorna", rekla je Ally na početku videa. Kuhinju je pohvalila da izgleda prelijepo, iako je dosta mala. Stan je otvorenog koncepta, pa je odmah pored kuhinje i dnevni boravak s velikim prozorima i pogledom na ulicu.

"Stan je na drugom katu u četvrti East Village, tako da buku slušamo cijeli dan i noć", rekla je Ally. East Village je, inače, poznat po živahnom noćnom životu. Kraj je pun barova, klubova i restorana.

@allyshaps Why we’re moving out of our $7k/month apartment in NYC. Less than 600 sq feet and this is what they want…#nyc #nycapartment #nycapartmenttour #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

"Nemamo mjesta za sve svoje stvari" – požalila se Ally.

Stan ima samo jednu spavaću sobu koja je vrlo mala. U nju stane bračni krevet, mali stol, noćni ormarić i komoda.

"Ormar dijelim s dečkom. Prepun je. Za taj novac čovjek bi pomislio da će biti više mjesta, ali ne, ovo je ormar. Moje cipele čak ni ne stanu unutra, svuda su. Ovo nije praktičan prostor za život s obzirom na to koliko naplaćuju stanarinu", rekla je Ally.

U drugom videu pokazala je kako izgledaju kupaonica i prostorija u kojoj su perilica za pranje i sušenje rublja. "Ovo mi je najdraži dio stana. Kupaonica je uobičajena", kazala je, te ponovo naglasila da joj ne stane puno toga.

"Nered je jer se selimo za dva dana, ali i da se ne selimo svejedno bi bio nered jer nemamo mjesta za sve naše stvari", napomenula je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 06:01