Edukativni centar

MOZGAONICA Nova pametna igraonica za djecu u Zagrebu

Mozgaonica će funkcionirati kao edukativni centar te je namijenjena svim uzrastima, a posjetiteljima je na raspolaganju više od 100 pametnih igara

Muzej iluzija ovog rujna kreće s novim projektom. Na zagrebačkoj Zavrtnici otvaraju Mozgaonicu, pametnu igraonicu na prostoru od 600 četvornih metara namijenjenu djeci kako bi što kvalitetnije proveli svoje slobodno vrijeme i uz igre stimulirali svoj mozak.

- Mozgaonica je jedinstveni edukativni centar u svijetu namijenjen djeci, ali i odraslima. Radi se o potpuno novom konceptu koji putem preko 250 drvenih igara, slagalica te različitih mozgalica i zagonetki, omogućuje zabavno, kvalitetno i poučno provođenje slobodnog vremena.

U Mozgaonici posjetitelji imaju priliku stimulirati svoj mozak i održavati ga u kondiciji kroz igru i zabavu uz stručno osoblje koje im pomaže oko rješavanja igara i primjene naučenog u svakodnevnom životu - kaže Roko Živković iz Muzeja iluzija i dodaje kako je primarni cilj djecu usmjeravati da kroz didaktičke i metodičke igre otkriju i ostvare svoje potencijale, razviju sposobnosti kreativnog razmišljanja i nauče kako donositi odluke koje će pozitivno utjecati na njihov život.

Mozgaonica će biti podijeljena u tri dijela. Prvi dio je pametna igraonica namijenjena svim uzrastima, a na raspolaganju je više od 100 pametnih igara. Drugi dio je Think&Solve, edukacijski program za učenike osnovnih škola koji provode certificirani profesori.

Treći dio Mozgaonice namijenjen je grupnim posjetima škola, ali je taj prostor namijenjen i teambuildingu, proslavama rođendana i ostalim grupnim aranžmanima.
Mozgaonica otvara vrata u prvim danima rujna, a rezervacije prostora već se primaju.

Više informacija oedukacijskim programima saznajte OVDJE, a možete ih pratiti i na njihovoj Facebook stranici Mozgaonica.

PROFIL

Naziv mjesta: Mozgaonica
Adresa: Zavrtnica, Zagreb
Radno vrijeme: 9 - 22 sata

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:47