Summer Sale

Mrak ponude za Mrak četvrtak: Vrijeme je za shopping u Designer Outletu Croatia!

 Designer Outletu Croatia

Najpopularniji ljetni trendovi iz Summer Sale kolekcije već su pronašli svoje mjesto na policama omiljenih trgovina u Designer Outletu Croatia. Ovog četvrtka, 9. srpnja, u omiljeni modni gradić vraća se i Mrak četvrtak. Ljubitelji shoppinga već znaju da je drugi četvrtak u mjesecu rezerviran za dodatnih 20 do 30% popusta na već snižene Outlet cijene, a ovog tjedna idealna je prilika za osvježiti svoje ormare najpoželjnijim ljetnim kombinacijama.

Europa 92, Guess, Timberland, Regatta, Sport vision, Heraldi, MASS i Pepe Jeans samo su neke od trgovina u kojima ovog četvrtka možete ostvariti dodatne popuste na dio ili čak na cijeli asortiman.

Brandove koje ćete obožavati i ponudu koju ne želite propustiti pronađite u šarmantnoj atmosferi jedinstvene shopping destinacije na samo 20 minuta od centra Zagreba i na www.designeroutletcroatia.com.

O Designer Outletu Croatia: Smješten na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 08:49