VIDEO

Na prvi pogled izgleda kao mala kuća na kotačima, ali morate vidjeti kako je Ana uredila unutrašnjost!

 Youtube/Screenshot/Ana White

Par s Aljaske, Ana White i njezin suprug, zajedno su izgradili ovu malenu kuću, ali nije tako obična kao što ste možda na prvu pomislili. Ana je život provela u nerazvijenom dijelu Aljaske, gdje nije bilo ni trgovine, pa je navikla biti skromna i malo zahtijevati. Kako sama kaže, ne treba joj puno. Njihov novi dom koji je zapravo prikolica na kotačima, pun je iznenađenja i savršeno pokazuje i dokazuje kako se dobro može urediti i jako malo kvadrata.

-Ne postoji nemoguće. Minijaturni životni prostori mogu biti jako ugodni za život i u njima ne mora ništa nedostajati - tvrdi Ana.

Za sve postoji mjesto i sve je na svom mjestu zahvaljujući Aninoj praktičnosti i dobrom pristupu rješavanju problema. Ana također uređuje kuće drugima na način na koji oni žele, kako bi zadovoljili sve njihove potrebe i zahtjeve, prenosi Virealno. Ako i u najmanjoj kućici treba napraviti prostor za goste, za Anu to nije nemoguće. U takve prostore uspijeva smjestiti perilicu rublja, sušilicu, pa čak i krevet na kat.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 11:28